MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 19 Temmuz 2025 #1 Kısa cevap: Hayır, Homelander'ın Superman'e karşı ciddi bir şansı yok. Sahne: Yıkılmış bir şehir merkezi, gece. Gökyüzü kara bulutlarla kaplı. Kamera yavaşça yanan bir Amerikan bayrağının yanından geçerken Homelander ayakta duruyor. Üzerinde kan lekeleri var. Gözleri parlıyor. Genişletmek için tıkla... Homelander (sessizce gülümseyerek): "Nihayet karşı karşıyayız. Dünya, sonunda gerçek bir Tanrı'yı görecek." Genişletmek için tıkla... Gökyüzünden sessizce bir ışık huzmesi süzülür. Superman yere iner. Yüzü ifadesiz, gözleri yorgun ama kararlı. Genişletmek için tıkla... Superman (soğukkanlı): "Sen Tanrı değilsin, Homelander. Sadece gücü olan bir çocuk." Genişletmek için tıkla... Homelander (öfkeyle): "Bu dünyada ne istersem yaparım. Kimse beni durduramaz!" Genişletmek için tıkla... Homelander havalanır ve lazer gözleriyle Superman'e saldırır. Lazerler Superman'in göğsünde patlar, ama o hiç geri çekilmez. Genişletmek için tıkla... Superman (bir adım ileri atar): "Deneyebilirsin." Genişletmek için tıkla... Bir anda ışık hızında hareket eder. Homelander ne olduğunu bile anlamadan, Superman onu gökyüzüne fırlatır. Şehir ışıklarının üzerinde bir patlama olur. Homelander kükreyerek karşılık verir. Genişletmek için tıkla... İkili gökyüzünde savaşır. Homelander tüm gücünü kullanır, ama Superman'in yumrukları her darbede daha da ağır gelir. Genişletmek için tıkla... Homelander (yere çakılırken, nefes nefese): "Ben... Yenilmezim..." Genişletmek için tıkla... Superman (yanına iner, diz çöker): "Hayır. Sadece seni kimse durdurmadı. Şimdiye kadar." Genişletmek için tıkla... Superman Homelander'ı kıpırdayamayacak hale getirir. Sessizce gözden kaybolur, geride yıkılmış bir ego ve sessiz bir şehir kalır. Genişletmek için tıkla... Son sahne: Kamera, gökyüzünde süzülen Superman'e odaklanır. Arka fonda şu sözler yankılanır: Genişletmek için tıkla... "Güç, sorumluluk olmadan sadece kaostur.
Kısa cevap: Hayır, Homelander'ın Superman'e karşı ciddi bir şansı yok. Sahne: Yıkılmış bir şehir merkezi, gece. Gökyüzü kara bulutlarla kaplı. Kamera yavaşça yanan bir Amerikan bayrağının yanından geçerken Homelander ayakta duruyor. Üzerinde kan lekeleri var. Gözleri parlıyor. Genişletmek için tıkla... Homelander (sessizce gülümseyerek): "Nihayet karşı karşıyayız. Dünya, sonunda gerçek bir Tanrı'yı görecek." Genişletmek için tıkla... Gökyüzünden sessizce bir ışık huzmesi süzülür. Superman yere iner. Yüzü ifadesiz, gözleri yorgun ama kararlı. Genişletmek için tıkla... Superman (soğukkanlı): "Sen Tanrı değilsin, Homelander. Sadece gücü olan bir çocuk." Genişletmek için tıkla... Homelander (öfkeyle): "Bu dünyada ne istersem yaparım. Kimse beni durduramaz!" Genişletmek için tıkla... Homelander havalanır ve lazer gözleriyle Superman'e saldırır. Lazerler Superman'in göğsünde patlar, ama o hiç geri çekilmez. Genişletmek için tıkla... Superman (bir adım ileri atar): "Deneyebilirsin." Genişletmek için tıkla... Bir anda ışık hızında hareket eder. Homelander ne olduğunu bile anlamadan, Superman onu gökyüzüne fırlatır. Şehir ışıklarının üzerinde bir patlama olur. Homelander kükreyerek karşılık verir. Genişletmek için tıkla... İkili gökyüzünde savaşır. Homelander tüm gücünü kullanır, ama Superman'in yumrukları her darbede daha da ağır gelir. Genişletmek için tıkla... Homelander (yere çakılırken, nefes nefese): "Ben... Yenilmezim..." Genişletmek için tıkla... Superman (yanına iner, diz çöker): "Hayır. Sadece seni kimse durdurmadı. Şimdiye kadar." Genişletmek için tıkla... Superman Homelander'ı kıpırdayamayacak hale getirir. Sessizce gözden kaybolur, geride yıkılmış bir ego ve sessiz bir şehir kalır. Genişletmek için tıkla... Son sahne: Kamera, gökyüzünde süzülen Superman'e odaklanır. Arka fonda şu sözler yankılanır: Genişletmek için tıkla... "Güç, sorumluluk olmadan sadece kaostur.