Hometech 11 Kulaklığın tek tarafından ses geliyor

Arama çubuğuna "mono" yazın ve "mono sesi aç veya kapat" ekranına gidin. Oradan mono'yu etkinleştirin.
Screenshot_2.png

Arkadaşlar merhaba. Hometech I11 kulak içi kulaklığı kullanıyorum. Bugün PC'yi açtığımda sadece soldan ses geliyordu. Daha sonra Realtek HD Audio yötecisinden "kulaklık sanallaştırma" butonunu denedim. Şimdide sağ hoparlöre tıklasamda soldan ses geliyor. Hiçbir şey anlamadım. Lütfen yardım edin.
Eğer kulaklığın kafası açılıyorsa açın. Ben de aynı sorunu yaşamıştım, içini açtım baktım ve bir adet kablo yerinden çıkmıştı. Küçük bant ile yapıştırdım sorun düzeldi.

Eğer kulaklığın kafası açılıyorsa açın. Ben de aynı sorunu yaşamıştım, içini açtım baktım ve bir adet kablo yerinden çıkmıştı. Küçük bant ile yapıştırdım sorun düzeldi.

Dostum öyle olsa sağ tarafına tıkladığımda hiç ses gelmez. Benim sorunum sağ hoparlöre de tıklasam soldan ses gelmesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı