Çözüldü Hometech 14S Windows yüklerken mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrthysn

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Hometech 14S kullanıcısıyım. Windows üzerinden sıfırlama yapamadım. Ben de USB üzerinden format atayım dedim. Format atarken kendi diski ve sonradan eklediğim SATA diske bicimlendirme yaptım şimdi. Windows yükleyemiyorum. Mavi ekran hatası veriyor ve bir şeylerin eksik olduğunu söylüyor. Önceden Windows kurulu HDD dahi görürdü. Şimdi görmüyor. BIOS güncellemem gerek sanırım fakat sitede BIOS bulamadım. Sürücüleri indirdim, içinden baktım, bulamadım veya gözümden kaçtı. Bu arada UEFI yazılım da olmadı. Rufus'la Windows 64 Bit kurmaya çalıştım ama olmadı, o da mavi ekrana döndü. BIOS'a giriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS'taki ayarları kontrol ettiniz mi? Özellikle Boot bölümündeki ayarlardan bahsediyorum.

Selam, BIOS da bir garip. Aslında internette çoğu insanın bahsettiği ayarlar benim BIOS'ta yok.
Arkadaşlar, konu cözülmüştür. Başka laptopa format attım, saf Windows'u sürücüsüz şekilde Hometech'in HDD'sine klonladım ve oldu, şu an açılıyor ve çalışıyor. Biraz yavaş ama o da sürücü ile alakalı galiba. Şu an indirip kuracağım sürücülerini.
Windows 10 32-bit sürümünü Rufus ile UEFI olarak USB belleğe yazdırın. Bu bilgisayarın 64-bit UEFI desteğinin olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen X86 tabanlı UEFI destekliyordur.

Windows 10 32-bit sürümünü Rufus ile UEFI olarak USB belleğe yazdırın. Bu bilgisayarın 64-bit UEFI desteğinin olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen X86 tabanlı UEFI destekliyordur.
32 bit sürümünü yaptığımda hiç kurulum bile başlamıyor

32 bit sürümünü yaptığımda hiç kurulum bile başlamıyor
Belleği doğru hazırladığınıza emin misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Siz sadece Microsoft'un Media Creation Tool uygulamasıyla 32-bit olanı indireceksiniz. Sonrası videodaki gibi olacak. Ayrıca kuruluma geçmeden önce BIOS'u varsayılan değerlere sıfırlayın.
Buyurun Microsoft'un sayfasından 32-bit indirme bağlantısı:
Windows 10 32-bit İndir
Not: Bağlantı sadece 24 saat geçerlidir.

Microsoft'un sitesinden ISO indir.
Sonra Rufus ile yazdır. GPT'yi seç.
bu şekilde denedim yüklenir gibi oluyor windows logosu çıkıyor sonra mavi ekrana
32 bit sürümünü hiç yüklemiyor. 64 bit seçince windows logosu çıkıyor yükleme ekranı geliyor sonra hata veriyor 32 bit yaptığımda tepki bile vermiyor usb seçince f5 yapmışım gibi yenileniyor ama başlamıyor teşekürler

BIOS'taki ayarları kontrol ettiniz mi? Özellikle Boot bölümündeki ayarlardan bahsediyorum.

Selam, BIOS da bir garip. Aslında internette çoğu insanın bahsettiği ayarlar benim BIOS'ta yok.
Arkadaşlar, konu cözülmüştür. Başka laptopa format attım, saf Windows'u sürücüsüz şekilde Hometech'in HDD'sine klonladım ve oldu, şu an açılıyor ve çalışıyor. Biraz yavaş ama o da sürücü ile alakalı galiba. Şu an indirip kuracağım sürücülerini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…