Çözüldü Hometech Alfa 10TB tablete Custom ROM atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Selam arkadaşlar! Elimde Hometech Alfa 10TB model eski bir tablet var. Tabletin sürümü Android 10. fakat ben hem eski olduğu hem de beğenmediğim için Xiaomi'nin MIUI sürümünü yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü acaba? Mümkünse nasıl yapılır? (eğer karışık ve zorsa telefoncu yapabilir mi bunu da belirtirseniz sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bildiğim kadarıyla o tablete Custom ROM bulunmuyor, MIUI yüklenmez yüklense bile çok sıkıntılı olabilir geliştiriciler üzerinde pek uğraşmamış sanırım belki ileride AOSP ROM çıkar son ihtimal.

Custom ROM için telefoncuya gitmeyin, uğraşmazlar bazıları yapsa bile boşa yüksek fiyat çekebilir önermem kendiniz uzman birisine danışırsanız rahatlıkla sizde yapabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla o tablete Custom ROM bulunmuyor, MIUI yüklenmez yüklense bile çok sıkıntılı olabilir geliştiriciler üzerinde pek uğraşmamış sanırım belki ileride AOSP ROM çıkar son ihtimal.

Custom ROM için telefoncuya gitmeyin, uğraşmazlar bazıları yapsa bile boşa yüksek fiyat çekebilir önermem kendiniz uzman birisine danışırsanız rahatlıkla sizde yapabilirsiniz.

Çözüm

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…