WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Sorum başlıkta. O kadar güçlü olmasına gerek yok. EBA, Brawl Stars vesaire açsın yeter.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 17 Mayıs 2021 #2 Bence alınmaz. Hometech iyi bir marka değil. General Mobile E Tab 5 bul onu al daha iyi.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 Alınmaz. Alcatel Smart Tab 7 Tablet (1.5 GB / 16 GB) Alcatel Smart Tab 7 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com https://www.epey.com/tablet/hometech-alfa-7lm.html Teşhir Tablet Modelleri ve Fiyatları - n11 Teşhir Tablet ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Teşhir Tablet modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
Alınmaz. Alcatel Smart Tab 7 Tablet (1.5 GB / 16 GB) Alcatel Smart Tab 7 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com https://www.epey.com/tablet/hometech-alfa-7lm.html Teşhir Tablet Modelleri ve Fiyatları - n11 Teşhir Tablet ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Teşhir Tablet modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı urun.n11.com
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 17 Mayıs 2021 #4 SOKAK_SANATI dedi: Bence alınmaz. Hometech iyi bir marka değil. General Mobile E Tab 5 bul onu al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hometech iyi değil mi? Hometech iyidir ama bu alınmaz.
SOKAK_SANATI dedi: Bence alınmaz. Hometech iyi bir marka değil. General Mobile E Tab 5 bul onu al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hometech iyi değil mi? Hometech iyidir ama bu alınmaz.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 Hometech çöpünün hiçbir teknolojik aleti alınmaz.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #6 SOKAK_SANATI dedi: Bence alınmaz. Hometech iyi bir marka değil. General Mobile E Tab 5 bul onu al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Parama uygun bunu buldum Bu alınabilir kullanmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
SOKAK_SANATI dedi: Bence alınmaz. Hometech iyi bir marka değil. General Mobile E Tab 5 bul onu al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Parama uygun bunu buldum Bu alınabilir kullanmıştım.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 17 Mayıs 2021 #7 WmWAr39 dedi: Parama uygun bunu buldum Bu alınabilir kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Herkesin bütçesine göre olduğu için alıp kullanmana bir şey demem kardeş ama ben ne alırım ne de tanıdıklarıma aldırtırım.
WmWAr39 dedi: Parama uygun bunu buldum Bu alınabilir kullanmıştım. Genişletmek için tıkla... Herkesin bütçesine göre olduğu için alıp kullanmana bir şey demem kardeş ama ben ne alırım ne de tanıdıklarıma aldırtırım.