1 123emre Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Bilgisayarda sesi kuramıyordum. Setupı kurcalarken rastgele bir şeyleri değiştirdim ve şu an ekrana görüntü gelmiyor. Tekrar açılır hale nasıl getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Bilgisayarda sesi kuramıyordum. Setupı kurcalarken rastgele bir şeyleri değiştirdim ve şu an ekrana görüntü gelmiyor. Tekrar açılır hale nasıl getirebilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Şubat 2021 #2 Güvenli modda başlatın. Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Güvenli modda başlatın. Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com
KS KS 1 123emre Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Kayseri Mantısı dedi: Güvenli modda başlatın. Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Görüntü gelmiyor ne yazık ki. BIOS bin dosyası varsa çok iyi olur. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Güvenli modda başlatın. Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Görüntü gelmiyor ne yazık ki. BIOS bin dosyası varsa çok iyi olur.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Şubat 2021 #4 Nasıl yani? Orada görüntü gelmese de açabileceğiniz belirtilmiş. BIOS bin dosyası derken kastettiğiniz şey ne? Artı 0 Eksi
Nasıl yani? Orada görüntü gelmese de açabileceğiniz belirtilmiş. BIOS bin dosyası derken kastettiğiniz şey ne?