Hometech HT 14'e nasıl Linux Mint yüklerim?

ardaarda

Centipat
Herkese merhaba, ben bu laptopa Windows 7 Lite kurmaya çalıştım. Öğrendiğim kadarıyla Windows 10 hariç kurulmuyormuş. Linux Mint yüklendiğini biliyorum ama nasıl kuracağım bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese merhaba, ben bu laptopa Windows 7 Lite kurmaya çalıştım. Öğrendiğim kadarıyla Windows 10 hariç kurulmuyormuş. Linux Mint yüklendiğini biliyorum ama nasıl kuracağım bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Ubuntu için kurulum rehberi. Mint´te de hemen hemen aynı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben boot ekranını açıyorum usb gözükmüyordu.Linux için ne olur bilmem bu aralar Source Sdk ile uğraştığım için format işlerini pek beceremiyorum.

Quick boot gibi şecenekleri kapadım açıyorum gene tık yok elimde kaldı lanet laptop.
Merhaba Habar bootladım bootada gozukuyor ama nası kurucağım hakkında bi fikrim yok bir suru dosya gorukuyor nası yapacagım anlatabilirmisin?
Merhaba Habar bootladım bootada gozukuyor ama nası kurucağım hakkında bi fikrim yok bir suru dosya gorukuyor nası yapacagım anlatabilirmisin?
Habar yardım lütfen.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı