Hometech HT Book 14 Muhasebe İçin Kullanılır mı?

Serhat38

Hectopat
Arkadaşlar bir sorum olacakti size.
Hometech HT Book 14 dizustu bilgisayari alacağım da. Ben bunu sadece is icin kullanacağım bir cok yere yazdim bulamadim.
Muhasebe elemaniyim, surekli yanimda tasimam gerekli. İdeal bir bilgisayar ama kullanacagim programi kaldirir mi acaba?
SQl Server 2008 kurup Zirve adli bir muhasebe programi var onu kuracağım. Acaba kaldirir mi ?

Bence biraz daha üst bir model bakın hocam. Burada da daha geçen YouTube açarken bile sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş.
ASUS E402NA-GA103T Intel Dual-Core Celeron/4 GB DDR3/500 GB/14.0"/W10 NOTEBOOK | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
Bende bu modelin 128Gb SSD'li olanı var. Bunun dışında iyi bir makineye sahibim. Bu cihazı yazı yazmak ve okulda 2-3 tane basit programlama dili için kullanıyorum ve memnunum. Dediğiniz işler için yeterli olacaktır. Güçsüz bir işlemciye sahip olduğu için çok az güç tüketiyor.5-6 saat şarjsız kullanabiliyorum. Düşünebilirsiniz. 14 inç ve hafif olması en büyük avantajı tabi ki.
ASUS E402SA-WX166T 14 inç Celeron N3060 1.6 GHz 4 GB 128 GB SSD Windows 10 Notebook
Buda benim model. Ben 1000 Tl'ye almıştım KDV indirimi varken.

Son düzenleme:
Ben size 950TL'ye bunu önerebilirim.
Screenshot_20171105-220424.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı