ahelboy
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar kendime film face-twitter-youtube video siteleri, internette gezineyim netten tv film izleyeyim birde dıgıtürkplay kullanıyorum.
Tableti 102-127 ekran TV'ye HDMI ile bağlayıp digitürkplay kullanabileceğim bir tablet arıyorum.
İnceledeğim tabletler.
Aradığım özellikler
Yukarıdaki ürünler aslında muadil sayılır. Hemen hemen birbirine yakın iyi markalardaki ürünler Acer-Asus-HP gibi 1000 TL'ye yakın oluyor.
Sizce yukarıdaki ürünlerin hiç birine yanaşmadan 1000 TL gibi bir ücret verip marka olarak tanınmış firmalaramı yönlenmeli yoksa yukarıdakilerin biri iş görebilecek bir ürün var mı ? Sizin kullandığınız vada incelediğin önereceğiniz ürünler önerebilirsiniz de.
Ama benim gönlümden geçen 650 tl üstüne çok fazla çıkmadan bu ürünü almak.
Tableti 102-127 ekran TV'ye HDMI ile bağlayıp digitürkplay kullanabileceğim bir tablet arıyorum.
İnceledeğim tabletler.
Aradığım özellikler
- 2 GB RAM
- 32 GB Hafıza
- Intel Atom İşlemci
- Hometech Premium Tab 10
Hometech Premıum Tab 10 İkisi Bir Arada Notebook - kliksa.com 649 TL;
Garanti kapsamında arıza sırasında markanın servisinden çoğu kişi şikayetçi.
- Casper N210
Casper N210 Intel Atom Z3735F Notebook - kliksa.com 599 TL
Casper marka yerli olduğu için çoğu kişi uzak durun demiş. Ben de yerli markalardan uzak duruyorum açıkçası en son aldığım yerlimarka mp3 çaların çakma sony bile bana aratmıştı. Ama kullanıpta memnun olan varsa görüşlerine buraya yazsın tabiki.
- Reeder W100i
REEDER W100i 2 Sİ 1 ARADA TABLET PC - Teknosa
Bu ürününde servisinde çoğu kişi şikayetci. 549 TL
Yukarıdaki ürünler aslında muadil sayılır. Hemen hemen birbirine yakın iyi markalardaki ürünler Acer-Asus-HP gibi 1000 TL'ye yakın oluyor.
Sizce yukarıdaki ürünlerin hiç birine yanaşmadan 1000 TL gibi bir ücret verip marka olarak tanınmış firmalaramı yönlenmeli yoksa yukarıdakilerin biri iş görebilecek bir ürün var mı ? Sizin kullandığınız vada incelediğin önereceğiniz ürünler önerebilirsiniz de.
Ama benim gönlümden geçen 650 tl üstüne çok fazla çıkmadan bu ürünü almak.
Son düzenleyen: Moderatör: