Hometech Wi10 UEFI Windows 10 USB Boot Sorunu

Bende bu olayın tam tersi oluyor. 64 Bit UEFI yı tanıyor. 32 bit UEFI yi tanımıyor. 64 bit zaten atmıyor. 32bit ide görmüyor. bootia32.efi yi zorla gösteriyorum. failed hatası veriyor.
Cihazda Z3735F işlemci var. Bu bağlamda 64 Bit Windows destekliyor olmalı. Bunun için Enforce Secure Boot ayarını Enabled yapman gerekebilir.
Ben bu işlemi gerçekleştirdim elimde intel işlemcili Reeder A8i Quad var. Bütün windows iso'ları elimde mevcut. Fakat boot bölümüne giriyorum. Cihaz 64 bit destekliyor. ama 64 bit format atılmıyor. atmaya çalıştığımda öylece Windows files Loading sayfasında dona kalıyor. 32 bit Format atmak en mantıklısı fakat atamıyorum. Boot Manager kısmında gözükmüyor. Boot File bölümünden Dosyaların içerisine girerek bootia32.efi'yi çalıştır komutu veriyorum. bootia32.efi failed hatası veriyor. Bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. Saygılarımla iyi sosyaller dilerim.

Zamanında bu tabletle çok uğraşmıştım. USB'yi Microsoft'un kendi sitesindeki USB hazırlama aracıyla hazırlamadığım sürece hep bir sorun çıktı. Onu kullan sorun yaşamazsın. Hatta Windows 11 kullanmak istersen USB'yi bununla hazırla sonra Windows 11 beta. ISO'daki install.wim dosyasını bununla hazırladığın USB'deki install. Esd ile değiştir.
Gir bu siteye Windows 10'u İndirin
Fotoğraftaki yere tıkla üstteki hemen güncelleştirin yazan yere değil.
USB'yi tak bu araçla hazırla! kesinlikle iso dosyası indirme usb hazırla. X86-X64 seçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…