Honda CB125F yokuşlarda zorlanıyor

vovox1907

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha geçen Honda CB125F aldım. Bizim burada çok dik yokuşlar var. En dik yokuşa girdim, 2. viteste yokuşun ortasında motor yemedi kesti gücü. 1. viteste gitseydim belki farklı olabilirdi emin değilim gerçi gitse bile bağıra bağıra gider. Başka Honda CB125F kullanıcıları da var mı bu yokuş olayından şikayetçi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Hocam motor kullanmıyorum. 16 Yaşındayım. Ama bildiğim kadarıyla çok güçlü bir motor değil.

Arkadaşlar düzeltme yapıyorum az önce tekrar test ettim ve en dik dediğim o yokuşu 1. viteste canavar gibi geçti bu kadar beklemiyordum. Herhangi bir sıkıntı yokmuş ama 2. viteste haliyle geçemiyor. 1. viteste ise içindeki canavar ortaya çıkıyor.
Buji ayarları yapıldımı bizim araba da öyleydi buji ayarlarıyla düzeldi.

Daha yeni aldık hocam alırken gösterdim problem yoktu zaten 1. viteste çok rahat geçiyormus ama 2. viteste kimse denemesin ben 2.viteste ilk defa geçerken yarıda kaldı nasıl ineceğim LAN şimdi buradan diyerkten korkmustum bayağı.

hocam benim bilgim bu kadar motorlardan da pek fazla anlamam kusura bakma ama araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…