Honda CBF 125 alınır mı?

Samet2233

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba ortalama 100-140k arası bütçem var. A1 ehliyetin kullanabileceği rahat, uzun yol yapabileceğim (uzun yoldan kasıt 200km), şehir içi kullanabileceğim bir motosiklet arayışındaydım, CBF 125'in özelliklerini beğendim görsel olarak pek iyi durmuyor fakat alınabilir mi veyahut aynı fiyat bandında daha iyi bir motor mevcut mu? Ben karar veremedim şimdiden yardımcı olan hocalarıma teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım merhaba ortalama 100-140k arası bütçem var. A1 ehliyetin kullanabileceği rahat, uzun yol yapabileceğim (uzun yoldan kasıt 200km), şehir içi kullanabileceğim bir motosiklet arayışındaydım, cbf 125'in özelliklerini beğendim görsel olarak pek iyi durmuyor fakat alınabilir mi veyahut aynı fiyat bandında daha iyi bir motor mevcut mu? Ben karar veremedim şimdiden yardımcı olan hocalarıma teşekkür ediyorum.

Pulsar RS200 var ama 200CC polislerin insiyatifine göre ceza yazıyor, Mondial Drift L, RKS srk125r tarzı motorlara bakabilirsin.

Şu an Honda Yamaha dışı motor almak istemiyorum, çoğu kişi bu 2 marka dışında hiç iyi yorum yapmıyor nedense, TVS Raider 125 nasıl peki parça problemi yaşar mıyım sizce İzmir'de oturuyorum.

Pulsar RS200 var ama 200CC polislerin insiyatifine göre ceza yazıyor, Mondial Drift L, RKS srk125r tarzı motorlara bakabilirsin.

İzmir'de polisler affetmiyor :(

Şimdi hocam 2. el Yamaha MT125 de alabilirim ama daha önce hiç alım satım yapmadığım için piyasada motorda falan problem çıkarsa hiç uğraşamayacağım, peki RKS srk 125 alınır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı