Honda CBF 125 alınır mı?

Tavsiye ederim, alın 10-15 sene sorunsuz kullanın. Yukarıdakiler gibi RKS, Mondial alırsanız 2-3 seneye sorun yaşamaya başlarsınız.

TVS Raider de güzel seçenek hem ucuz hem çok dayanıklı hem parçası var, servisi var.

Daha rodajim yeni bitti tam yorum yapamam ama şimdilik bir sıkıntım yok, sadece parça bekliyorum işte.

Hocam tecrübelerini anlatır mısınız peki, rahatmı motor, top Speed kaç ve uzun yol yapılır mı?

Hocam tecrübelerini anlatır mısınız peki, rahatmı motor, top Speed kaç ve uzun yol yapılır mı?
Hocam motor sürücü için rahat sadece ayak pagi biraz geride uzun kullanımda rahatsız ediyor eğer fazla artçı alıyorsanız sıkıntı olabilir arkası aşırı dar ve hiç rahat değil.

Top speed olarak 123 gördüm, düz yolda çok fazla zorlanmadan o hıza ulaşıyor, dişli olmamasıyla falan 135 görüyor eğer uğraşırsınız.

Bu motorla en fazla yaptığım uzun yol 60 kilometre onda da rahattım sıkıntısı yoktu.

Hocam peki satılabilirlik durumu nasıl 2 yıl sonra elden çıkarabilir miyim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…