Honda CBR125R 2006 kasaya ne yapılmalı?

Ziqqsa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir sorum var ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi ben bir heves aralık 2022'de motor aldım. Motor CBR125R 2006 eski aldığıma da bayağı pişman oldu. İlk aldığımda sorun çıkarttı akü ve 2-3 şey daha değişti aralıkta. 1700 lira verdim. Neyse bir gün motorcu bunun karbüratörü bozuk ısınmadan çalışmaz hemen stop eder dedi. Zaten çalıştırmak için 6 7 dakika uğraşıyordum. Neyse bir gün yine bozuldu. Şirinevlerde bir motorcuda sibop bitmiş ben bunu yaparım tek marşla çalışır 1 yıl kullanırsın dedi 3500 de oraya verdim. Neyse sonra motorda titreşim vardı motorcuya gittim debriyaj balatası alt conta takım değişti ama karbüratörü sorunlu çiğ benzin atıyor kesin değişmesi lazım dedi. Gittim 1200e karbüratör aldım. Çıkma parça 2006 kasadan. Toplam 4200'de bu hafta gitti. Motorcu motorun sorunsuz oldu şu an hiçbir sorunu yok kullanabilirsin dedi. Neyse yola çıktım yine bozuldu motorcuya gittim motor suyu, yağı, benzin hepsi birbirine karışıyor komple sökülmesi lazım dedi 8000 TL masraf var dedi yaptırmadım. Şimdi sizce ne yapayım parçalara ayırıp yedek parça olarak mı satayım? Ben de şaşırdım ne yapacağımı. Çünkü aldığıma bayağı bir pişmanım.

Dostum düzgün bir adama baktırmamışsın ki önüne gelen ustaya (kazıkçıya) götürmüşsün. Bulunduğun ildeki motor tamircilerini araştır en memnun olana git komple ver bir sorun çıkarsa da garanti iste adamdan.

Dostum düzgün bir adama baktırmamışsın ki önüne gelen ustaya (kazıkçıya) götürmüşsün. Bulunduğun ildeki motor tamircilerini araştır en memnun olana git komple ver bir sorun çıkarsa da garanti iste adamdan.
eski kasa olduğu için kendi servisi bakmaz dediler aldığım adam bizim burada Fatihte tanıdık usta önerdi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı