Honda CBR125R 2006 model alınır mı?

tentaroza

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 30-40k arası 16 yaşındayım motoru Super Sport tarzı bir şey istiyorum. CBR 125 görüntü olarak güzel geldi, alınır mı? Tavsiye etmiyorsanız da sebebini açıklar mısınız?

Hayır etmiyorum senden bile yaşlı bir motor parçası kolay bulunmaz ayrıca son derece problem çıkarmaya açık sanayiden çıkmazsın ilk defa motora başlayacaksan scooter ile başla ha daha önce scooter tecrüben varsa da yeni model maksimum 5 yaşında bir motor al

Zaten 30 veya 40 bin tl ye alacağına hiç alma derim biraz daha paran olunca ararsın çünkü ilk motor insanlar için önemlidir ve ilk motorun seni her gün sanayiye götürürse motordan bile soğursun zamanında bende yaşadım çünkü sana vereceğim tek tavsiye paran daha fazla olunca motor alman

Bütçem 30-40k arası 16 yaşındayım motoru Super Sport tarzı bir şey istiyorum. CBR 125 görüntü olarak güzel geldi, alınır mı? Tavsiye etmiyorsanız da sebebini açıklar mısınız?
Bütçeni arttırıp Drift L almanı öneririm. En azından yeni kolay kolay sıkıntı çıkarmaz.

Bütçeni arttırıp Drift L almanı öneririm. En azından yeni kolay kolay sıkıntı çıkarmaz.
Hocam öyle motorlar alacağınıza hiç almayın para kazanın veya biriktirin japon tayvan veya italyan motorlar alın temiz ikinci el

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…