Beğenmeyen ve senin gibi arkadaşlara cevap olsun, konu sahibi diyor ki; arabayı kadın kullanacak bu nedenle park, sürüş olarak en rahat hangisi olur diye soruyor. Bu isteğe göre İ20 daha iyi durumda. Araç küçük, kullanımı City'e göre daha rahat ve kolay. City sedan bir araç bu nedenle park konusunda zorlanabilir. i20 kadınlar için çok ideal. Ayrıca i20'nin piyasası City'e göre daha iyi. Buradan şu sonucu çıkarmayalım Honda kalitesiz bir araçtır, tabi ki de değil ama kullanım isteklerine göre bu konuda ki sorunun cevabı i20 oluyor. He bir de senin gibi arkadaşlar lafı başka tarafından anladığı için böyle cümleler kurabiliyor. Asıl seni "şamarlatmak" lazım ama neyse kurallar var fazla bir şey söylemek istemiyorumi20 diyenleri falakaya yatırsak bile az gelir.
2 araç'da Turbo'lu, 2023 City var bende 5 bin km yaptım daha, CVT şanzıman olmasına rağmen ara hızlanmaları güzel. Bütçen varsa, Turbo'lu bir şey bakmanı öneririm.
Turbosuz yazmıştım, ya klavye düzeltti, ya başka bir şey oldu. City mevcut, turbo olmadığından yanıyorum ben zaten. Bir hata olmuş kusura bakmayınNormalde her halükarda City, ancak sedan aracın parkı daha zor olur. Hanımefendi için I20 daha iyi bir seçim olur. İki aracı da inceledim City donanım/fiyat olarak şu anda I20'ye göre çok daha iyi aslında ama park işi çok sıkıntı.
Tam aksine iki araç ta turbosuz. Zaten mpi direk atmosferik demektir. City konusuna gelince, Honda sitesinden City modelinin sayfasına girip en alta kaydırınca sık sorulan sorular var. En altta Turbo mevzusunu ve aracın atmosferik olduğunu söylemişler.
Bu bilgiler ayrıca zamanında araçları incelediğim Honda akbayrak ve Hyundai derya bayilerindeki satış temsilcileri tarafından da bana söylenen bilgiler.
Turbosuz yazmıştım, ya klavye düzeltti, ya başka bir şey oldu. City mevcut, Turbo olmadığından yanıyorum ben zaten. Bir hata olmuş kusura bakmayın1.4'ler zaten turbosuz geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.