Honda Civic 1.5 ex alınır mı?

Halil Karlıdağ

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis Personeli
Merhaba. Herkese selamlar.1.5 ex Civic alınır mı? İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum sanayide kimseyi tanımam sabırsız bir yapayım var yani 2-3 kere yolda kalırsam arabadan soğurum bakımını aksatmam ama yarıyolda kalmayı sevmem. Tofaş yerine doğru bir alternatif olur mu benim için? 200 bandına yakın fiyatlarda bu araba bulunabiliyor. Daha iyi önerileriniz varsa açığım. Tip kasa takıntım yok yeter ki uğraştırmasın sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Herkese selamlar.1.5 ex Civic alınır mı? İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum sanayide kimseyi tanımam sabırsız bir yapayım var yani 2-3 kere yolda kalırsam arabadan soğurum bakımını aksatmam ama yarıyolda kalmayı sevmem. Tofaş yerine doğru bir alternatif olur mu benim için? 200 bandına yakın fiyatlarda bu araba bulunabiliyor. Daha iyi önerileriniz varsa açığım. Tip kasa takıntım yok yeter ki uğraştırmasın sürekli.

Aracı daha iyi bilenler yorumlar sorunu var mı diye ama o fiyat bandına gayet iyi araç.

Dostum her araç alınabilir ancak kondisyonunu bilmek lazım. Kimi bi amcada olur kimi de bi apaçi de doğal olarak ne kadar yorulduğunu bilmek lazım.

Bu fiyatlara japon araçlardan şaşma derim çürük çarık şaşelerde filan sıkıntı yoksa yürürüne iyi baktır o şekil al derim ben. Sonra da bakımını aksatma keyfine bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı