Honda Civic 2000 alınır mı?

Oyuncak gibi görünen araçları daha çok seviyorum. Araba zaten sonradan bana kalacağı için Türkiye'de kaldığım süre boyunca elimden geldiği kadar modifiyesiyle ilgilenmeyi düşünüyorum. Bu sebepten ötürü aşırı kullanışlı gözüken, uzun yıllar boyunca kullanılacak arabalar yerine eğlenmelik, arada bir kullanılacak, modifiyeye uygun araba önerisi lazım. John Wick'in 69 Mustang'i gibi düşünün, arada bir kullanılacak. Sadece 2-3 sene boyunca babamı iş yerine götürse yeter.

Typ-r olabilir ya da RS.

Hocam 600 bin cıvarına benim size önerim Peugeot 301'dir 1.5 BlueHDi motorunu almanızı öneririm yokuşta falan tıkanmaz bu fiyata alacağinız 1.4 fındık motorlu Egea olur. 301 hem yokuş çıkar hem ekonomik araçtır yakıt çok yakmaz ve sorun da pek çıkarmaz bakımını tam zamanlı yaparsanız bu paraya alınabilecek canavar gibi arabadır bence.

Arabayla uğraşmak istiyorsaniz Golf 5 GTI veya Polo GTI da bakabilirsiniz. Stock alırsınız turbo takarsınız veya tuned alırsınız kalan parçalarla uğraşırsınız sleeper gibi duran şaka makineleri özellikle Golf 5 GTI

Peki Ford için model önerebilir misiniz 1.000.000 bütçe varsayarsak?

Opel Insignia, Mondeo, Passat, Octavia, Suberb, A4, Corolla, Civic. Bu klasman arabalara yönel. Ne kadar yeni olursa o kadar sıkıntısız binersin. Düşük KM dikkat et. Boya takıntısı yapma bence dünyanın en gereksiz şeyi, şase podye direk gibi önemli şeyler sıkıntısız ise gerisi pek mühim değil.

Güzel tasarımlı her yönden iş görecek arabalar var onlara yönel. Mesela bizde Audi A4 B8 var, günlükte harika bir araba ama turbo, enjektör, eksoz diye yapmaya başlarsan bide dışına ufak ellersen tadından yenmeyecek modifiyeli bir arabaya dönüşebiliyor.
Resim örnek yarışlarda kullanmışlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-01-15-43-58-415_com.android.chrome-edit.jpg
    258,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Hocam adam oynamalık araba sormuş D segment önermişsiniz.

Sanane ya istediğini alır sana mı sorması lazım? Bu arabayi seven çok ve buna 1.000.000 verecek insanlar var.
Adam insanların fikrini sormuş. "İstediğini alır sana mı sorması lazım?" diyeceğin bir durum yok yani. Anladık küçük bir Civic fanboyusun. Büyüyüp para kazanınca alırsın kendine. Adamın parasını fanboyluk yapmak uğruna hiç etmeye çalışma.

H kasa astra'lara da bakabilirsin temizini bulursan yukseltmene bile gerek kalmaz

Alacaksan 600e 2018 2020 Egea al kafan rahat olsun. Ayrıca sıfır araba bilr alabilirsin 200 bin sıfır faizli kredi ile. Egea fiyatları 850 bin TL şu an. Clio'lar da öyle bayilere git fiyst düşüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…