Honda Civic'e S24+ ile Android Auto bağlantısı sadece kablolu oluyor

Shadewrox

Kilopat
Honda Civic araca Samsung S24+ model cihazımızı kablosuz olarak Android Auto moduna bağlayamıyoruz, kablo ile bağlanmak gerekiyor.

Telefondan mı kaynaklı, neden kullanamıyorum? Hangi model cihazlarda kullanılır bu kablosuz Android Auto?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aracın teybi kablosuz destekliyor mu?

Kaç model? Corolla 2023 öncesi mesela, onlar da kablosuz bağlanmıyor. Kendi aracım için kablosuz android auto adaptörü aldım. Benzer bir durum olabilir.

Başka bir nedeni android 10 öncesinden kaynaklı olur ama sizde öyle bir durum yok.

2025 Model
2025 Model

Aracın teybi kablosuz destekliyor mu?
Evet normal bağlanıyoruz

Apple CarPlay bağlanıyor hocam Android'te bağlanamadık başka model denemedik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya baktınız mı?

Apple cihazı unutup ilk defa Android cihazla deneyin bir de. Tek cihaz kabul ediyor olabilir. Ya da araç multimedya ekranından kablosuz android auto ve Apple carplay seçeneklerinden başlatma olarak android auto seçilebilir.

Başka bir adım da Android auto uygulamasında geliştirici seçenekleri açıp kablosuz seçeneğinin tiklenmiş olup olmadığına bakmak olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…