Honda CRF250L alınır mı?

Bynie35

Centipat
Daha fazla  
2 yıldır 125CC kullanıyorum ve bıktım. A2 ehliyet daha almadım, aldığımda da ne alacağıma karar veremiyorum çünkü 250 400 450 CC bandındaki motorların gereksiz pahalı olması ve o paralara değmemesinden ortada kaldım. Bir abim bana CRF250l al o seni 2 sene idare eder, kafanı da yormaz sonra gider yüksek CC alırsın dedi, sıfırlarına baktığımda pahalı ama eski kasaları 2013-2015-2017 falan 120 130 binden falan başlıyor. Şu anki motorumu 60 70'e satıp üstüne koyup alabileceğimi düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı? Ek olarak boyum 174, internette araştırdım ama çoğu kişi sıkıntı olmaz demiş veya tecrüben varsa sürersin demiş. Çift ayak yere değmez ama tek ayağım pegde, diğeri yerde rahat ettirir mi?

Taş gibi motor crf. Eski kasalarını bilmem ama yeni kasasıyla uzun bir tecrübem oldu kesinlikle önerirdim. Boyun kesinlikle sorun olur yapıcak bir şey yok. Çinlilere bulaşma hiç. Paran yetmiyorsa başka japonlara alma devam et bindiğin motora yada pcx vs al ilerde yeniden alırsın. Senin için söylüyorum pişman olma diye.

250nk falan alabilirsin. Çinli deyip korkma başını ağrıtmaz. 2013 model CRF alacağına 2023 model 2024 model almış olursun.

Kral bilmiyorum ya Çinli ile uğraşmak istemiyorum servis ağları çok rezalet bunların bende motorun bakı mıdır ne bileyim küçük kroniklerdir uğraşmak istemiyorum bin git kafasına girdim o yüzden.

Kral bilmiyorum ya Çinli ile uğraşmak istemiyorum servis ağları çok rezalet bunların bende motorun bakı mıdır ne bileyim küçük kroniklerdir uğraşmak istemiyorum bin git kafasına girdim o yüzden.
Servis ağı kötü evet ama bakımdan bakıma götüreceksin zaten. Yağı değişiyor debriyaj ayarı yapılıyor peg bağlantıları temizleniyor vs. Sıkıntı yaşamazsın kolay kolay. Ben öyle yaptım pişman değilim.

Vallahi bu diğer forumlarda birkaç konu gördüm bazıları alçaltma kiti falan var onlardan alın yazmış bazıları motor oynak inince iyi çöküyor çok dert olmaz demişler daha önceden hiç bu tarz cross veya CRF gibi yarı cross tarzı motorlara binmedim naked ve Supersport kullandım çift ayak yere değmez zatende bir ayak pegde diğeri değer öyle rahat ederim gibime geliyor, buradaki bayide sıfırı olsa gidip üstüne bineceğimde bayiide yok

İsminde 45 gördüm Manisada isen bende Manisadayım. crf ile az spilde gezmedik arkadaşlarla. Arkadaşım satmadı ise sorabilirim kararlı isen. Boyun her türlü sıkıntı çıkarıcak motorun yaylanması o kadar değil ama alışırsan sorun yaratmaz fazla çünkü çok dengeli motor.

Evet manisadayım ama merkezde değilim kararlı olsam da şu anda kendi motorumu bakıma sokup sonra satmaya çalışmam lazım yani direkt anlaşıp alabilecek durumda değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…