Foxy1
Decapat
Daha fazla
Merhaba, 16 yaşındayım, bu yaz A1 ehliyet alacağım ve yazın çalışarak bir motor almayı düşünüyorum, bütçem 120ye kadar çıkabilir diye düşünüyorum, kendimce biraz araştırma yaptım ve Honda Dio'nun iyi bir seçenek olduğunu düşündüm sizin fikriniz nedir? İhtiyaçlarımı neler beklediğimi yazayım.
•Öncelikle günde en az 20km yapacağım.
•İlk motorum olacağı için parçasının ucuz olmasını istiyorum.
•Öğrenci olduğum için yakıtının düşük olması önemli.
•Beni yarı yolda bırakmayacak kroniği az olan, düzenli bakım yaptıktan sonra arkama baktırmayacak bir motor istiyorum.
•Ayrıca 1 2 sene sonra satarken elimde kalmamasını istiyorum, piyasası olursa iyi olur.
•Otomatik motor istiyorum şehir içi. Kullanacağım, ehliyetimide otomatik almayı düşünüyorum 125CC'de vites gereksiz geliyor bana belki 18imde vitesli alirim.
•Ayrıca çok da olmasa bile hafif performans istiyorum trafiğe uyum sağlamak için, ucundan bir otobanda sırıtmasın.
Bunların sonucunda diyor iyi bir seçenek diye düşünüyorum 2024 sıfır çıkaracağım önerileriniz varsa bekliyorum, sıfır almak tercihim şu anlık rodajını kendim yapmak istiyorum.
•Öncelikle günde en az 20km yapacağım.
•İlk motorum olacağı için parçasının ucuz olmasını istiyorum.
•Öğrenci olduğum için yakıtının düşük olması önemli.
•Beni yarı yolda bırakmayacak kroniği az olan, düzenli bakım yaptıktan sonra arkama baktırmayacak bir motor istiyorum.
•Ayrıca 1 2 sene sonra satarken elimde kalmamasını istiyorum, piyasası olursa iyi olur.
•Otomatik motor istiyorum şehir içi. Kullanacağım, ehliyetimide otomatik almayı düşünüyorum 125CC'de vites gereksiz geliyor bana belki 18imde vitesli alirim.
•Ayrıca çok da olmasa bile hafif performans istiyorum trafiğe uyum sağlamak için, ucundan bir otobanda sırıtmasın.
Bunların sonucunda diyor iyi bir seçenek diye düşünüyorum 2024 sıfır çıkaracağım önerileriniz varsa bekliyorum, sıfır almak tercihim şu anlık rodajını kendim yapmak istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: