Merhaba PCX125 alacağım. İki ilan var, ikisini de gördüm, baktım. 1. ilan 2019 model 28 bin Km'de. Satan adam eşi hamile olduğu için satıyormuş. 2. sahibi kuryelikte kullanılmamış motor. Fakat kendisinin dediğine göre yağ bakımını yaptırmanız gerekiyor dedi. Bir de lastikleri değiştirseniz iyi olur dedi. Yazın bir şey olmaz fakat kışın sıkıntı yaratır dedi. Baktım kitapçığına kadar saklamış adam. 2. motor ise arkadaşımın motoru, 2023 model, 20 bin Km'de. Ağır bakım daha 2 gün önce yapıldı. Kuryelik yapıyordu kendisi, satacak ama motoru.
1. ilan motor 90 bin TL fiyat çıkardı pazarlıkla, o da belki lastikleri bahane edip 85 bin TL yapılabilir.
2. ilan motor ise 140 bin TL, bir gram inmiyor fiyattan.
Sizce hangisi daha mantıklı kullanan arkadaşlar? İşe gidip geleceğim, ekstra olarak da şehir içinde kullanacağım. İzmir'de yaşıyorum, hava şartlarına bakılarak yorum yapılmasını isterim. Satarken de kolay satılması için düşündüm PCX'i. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi günler dilerim.
1. ilan motor 90 bin TL fiyat çıkardı pazarlıkla, o da belki lastikleri bahane edip 85 bin TL yapılabilir.
2. ilan motor ise 140 bin TL, bir gram inmiyor fiyattan.
Sizce hangisi daha mantıklı kullanan arkadaşlar? İşe gidip geleceğim, ekstra olarak da şehir içinde kullanacağım. İzmir'de yaşıyorum, hava şartlarına bakılarak yorum yapılmasını isterim. Satarken de kolay satılması için düşündüm PCX'i. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi günler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: