Honda S2000 niye pahalı?

Üstadı'm

Decapat
Bana hiç mantıklı gelmeyen bir konudur Roadsterların Cabrioların Türkiye'de astronomik fiyatlarının olması.
Honda S2000 de 15-20 yıllık modelleri şu an 400-500 TL'ye satılan bir model. Bu kadar eski Mercedes E'ler hatta S'ler bile bu kadar para etmezken bu arabanın özelliği ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana hiç mantıklı gelmeyen bir konudur roadsterların cabrioların Türkiye'de astronomik fiyatlarının olması.
Honda S2000 de 15-20 yıllık modelleri şu an 400-500 TL'ye satılan bir model. Bu kadar eski Mercedes E'ler hatta S'ler bile bu kadar para etmezken bu arabanın özelliği ne?

Çünkü Türkiye'desin.

Bana hiç mantıklı gelmeyen bir konudur Roadsterların Cabrioların Türkiye'de astronomik fiyatlarının olması.

S2000 sahipleri piyasayı arttırıyor. 0 km versiyonları eskiden 70bin TL olduğu söyleniyor.

S 2000 Türkiye'de çok yok. Ve olanlarla da anlaşıp fiyat yükseltiyorlar. Mesela 100 bine satılıyorsa birden hepsi 300 bin fiyat yazıyor piyasası o oluyor. Bu kadar basit. Bir de talebi artırıyorlar. Bu nasıl oluyor dersen ünal turan gibi modifiye yaptığını zanneden adamlar video çekiyor. Talebi arttırıyor. Normal piyasası Civic'in 2 katı olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı