Honda Spacy motor alınır mı?

Daha önce hiç trafik tecrübem yok o yüzden vitesli yerine scooter ile başlamak daha iyi olur.
Vites ile trafiğin bir alakası yok. Yanlış bir düşünce bu.

Soruna gelecek olursak da bunların hepsi kurye motorları. Buna göre 35 bin liraya alınıp alınmayacğaına senin karar vermen lazım. Piyango gibi bu. Şansına ne çıkarsa.

Birkaç sene sürmek için alabilirsin. Bakımını kendin yaparsan motor öğrenirsin. Senin için güzel bir tecrübe olur.

Vites ile trafiğin bir alakası yok. Yanlış bir düşünce bu.

Soruna gelecek olursak da bunların hepsi kurye motorları. Buna göre 35 bin liraya alınıp alınmayacğaına senin karar vermen lazım. Piyango gibi bu. Şansına ne çıkarsa.

Yani bana hep öyle söylediği için bende öyle yazdım motora gelecek olursak bende farkındayım kurye motoru olduğunun. Ama bu fiyata olduğu için biraz da olsa mantıklı geldi zaten şu an Drift L gibi bir motor bile 91.000 TL olmuş. Şu anlık bu kadar param bile yok ve insanların söylediğim her motor için lafları olduğu için en azından yaza kadar ya da daha fazla bir süre için kullanmak istiyorum.

Kuryeye çıkmamışını bulmak zor ama bulabilirsen bakımlı spacy ölmez. Sağlam motordur. Kurye motorunun ne ola ağı belli olmaz ama en kötü ihtimalle bir miktar masraf edilerek yine sorunsuz kullanılır düşüncesindeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı