Hone.gg güvenilir mi?

77xWoocknezN1

Centipat
Daha fazla  
Instagram'da çok karşıma çıkıyor ve dikkatimi de çekmiyor değil. Her videoda 30 FPS'ten 120 falan yapmak bunlar nasıl oluyor ?hone.gg güvenilir mi? Kullanabilir miyim? Büyük bir kitle FPS artışının olduğunu söylüyor. Eğer gerçekten yapıyorsa ne yaparak bu hızlandırmayı sağlıyor? Bizim bilgisayarımızdan ne eksiltiyor? Pek güvenilir gözükmüyor bence ama size de danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam günaydın iyi sosyaller. Öncelikle bazı konularda hone.ggnin adı geçmiş ve insanlar Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptıklarında hiç virus çıkmamış olayın aslı ise hone gg bilgisayarının Regedit ayarlarını değiştiriyor bazılarını ise kapatıyor ancak uygulama biraz reklam içeriyor hepsi bu çoğu insan kullanmış Valorant için kullanan birisi var 200'den 420-380leri görmüş yani bir zararı yok.

Hocam günaydın iyi sosyaller. Öncelikle bazı konularda hone.ggnin adı geçmiş ve insanlar Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptıklarında hiç virus çıkmamış olayın aslı ise hone gg bilgisayarının Regedit ayarlarını değiştiriyor bazılarını ise kapatıyor ancak uygulama biraz reklam içeriyor hepsi bu çoğu insan kullanmış Valorant için kullanan birisi var 200'den 420-380leri görmüş yani bir zararı yok.
Zararlı olsun veya olmasın adamlar video çekmişti işlemci kaç derecelerde geziyordu baktın mı hiç?

Overwolf mağazası üzerinden indiriyorsunuz. Overwolf üzerinden çalıştığı için bir sorun olacağını sanmıyorum. Yapımcısı Türk idi galiba bu arada. Ha tavsiye eder misin desen, çok büyük FPS sorunları yaşamıyorsan tavsiye etmem fakat gerçekten büyük FPS sorunları yaşıyorsan dene gör.

Hocam eklemeyi unutttum sistemi yorma sıkıntısı varmış yani kullanan insanlar PC'nin oyun oynarken daha fazla yorulduğunu lakin FPS'nin 2 katına çıktığını söylüyor.

Hocam günaydın iyi sosyaller. Öncelikle bazı konularda hone. Ggnin adı geçmiş ve insanlar Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptıklarında hiç virus çıkmamış olayın aslı ise hone gg bilgisayarının Regedit ayarlarını değiştiriyor bazılarını ise kapatıyor ancak uygulama biraz reklam içeriyor hepsi bu çoğu insan kullanmış Valorant için kullanan birisi var 200'den 420-380leri görmüş yani bir zararı yok.

Zararlı olsun veya olmasın adamlar video çekmişti işlemci kaç derecelerde geziyordu baktın mı hiç?

Ona bakmadım sadece birkaç insanların videolarına bir de birkaç foruma baktım detaylı bakmamıştım.

Instagram'da çok karşıma çıkıyor ve dikkatimi de çekmiyor değil. Her videoda 30 FPS'ten 120 falan yapmak bunlar nasıl oluyor ?hone.gg güvenilir mi? Kullanabilir miyim? Büyük bir kitle FPS artışının olduğunu söylüyor. Eğer gerçekten yapıyorsa ne yaparak bu hızlandırmayı sağlıyor? Bizim bilgisayarımızdan ne eksiltiyor? Pek güvenilir gözükmüyor bence ama size de danışmak istedim.

Hocam güven vermiyor kimisi var bir şey olmadı FPS tavan diyor kimisi arattım trojen algıladı diyor sağlam bir antivirüsünüz varsa deneyebilrsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı