Hone.gg güvenilir midir?

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Hone.gg nedir? Kullanmış deneyimlemiş kullanıcılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. İşe yarıyor mu? Siteye güvenemediğim için indirme mahiyetine girmedim. Deneyimi olanlar anlatırsa sevinirim.

Hone.gg nedir? Kullanmış deneyimlemiş kullanıcılar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. İşe yarıyor mu? Siteye güvenemediğim için indirme mahiyetine girmedim. Deneyimi olanlar anlatırsa sevinirim.

Sizin kendinizinde değiştirebildiğiniz grafik ayarlarını düşürmek dışında bir şey yapmıyor. Vakit kaybı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya göre kullanan E-Sporcular varmış Discord topluluğuda oldukça büyük virüs olma olasılığı çok düşük bence Fortnite'de %37 fark etmiş

İşe yarar mı evet yarar ama. Böyle şeyler bilgisayarındaki stabiliteyi bozar FPS düşmesi yersin FPS düşüşleri olur FPS'in artar ama FPS'in 100 olur 200 olur sürekli in çık yapar. ReviOS AtlasOS Ghost Spectre ggOS vsvs kullanmış biri olarak böyle programlar ve Tweak'ler sistemin stabil çalışmasını bozuyor. Ve güvenilirliği tartışılır. Orada yapılan ayarları kendin elinle de yapabilirsin. Bunlar üşenen insanlar için parayla satıyor sadece birkaç ayar yapılıyor ücretsiz sürümde.

Sizin kendinizin de değiştirebildiğiniz grafik ayarlarını düşürmek dışında bir şey yapmıyor. Vakit kaybı.

Rekabetçi oyunlar için kullanmayı düşünüyordum. Sanırım kayıt defterindeki ayarlarla da oynuyor. Ben bir deneme yapacağım. Sonuçları size de söylerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya göre kullanan E-Sporcular varmış Discord topluluğuda oldukça büyük virüs olma olasılığı çok düşük bence Fortnite'de %37 fark etmiş

Paylaşan kişi Fortnite kanalı ve sponsorlukla bu videoyu çektiğine eminim. 37 falan hikaye.

Ufak bir araştırmayla hone GG overwolf tarafından piyasaya sürülmüş sanırım güvenilir olabilir Intel NVIDIA TS3 birçok uygulamada Overwolf'u görmüştük

Bu tip yazılımlar yerine direkt ne yaptığı belli olan yazılımlara yönelmek en iyisi.

ChrisTitusTech'in Utility programı daha iyi ve detaylı, Windows'u çok bozmadan temel ayarları yapabilirsiniz.

Hocam Windows'u ne kadar çok bozmuyor dense de debloat Tweak yapmak Windows'u bozuyor %0.1 Low FPS değerini etkiliyor oyunlardaki stabiliteyi bozuyor hatta FPS düşmesi yiyebiliyorsunuz hone GG kullanıp tarafsız eleştiri yapan bir YouTuber'ın testleri average FPS'i yükseltse de 0.1 Low'u ne kadar etkilediğine bakın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    68,6 KB · Görüntüleme: 47
Hocam Windows'u ne kadar çok bozmuyor dense de debloat Tweak yapmak Windows'u bozuyor.

Her koşulda bozmayabilir, ne yaptığınıza göre değişir. Çok detayına girerseniz bir yerler patlak verir illa. Yukarıda attığım araçta hazır profiller var, kullanımınıza göre seçersiniz. Çoğu "performans arttırıcı" yazılımlarının yaptığı temel şeyler belli zaten ve hepsi de hemen hemen aynı şeyleri yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı