Hone.gg kullanılır mı?

Hydra2234

Decapat
Daha fazla  
Bu ara hep Instagram'da karşıma çıkıyor, kullanan biri varsa sonuçlarını yazabilir mi? Bilgisayara bir zararı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil gamebooster bunlar, geçmişte kötü bilgisayarlarımız vardı. Aynı şekilde arkadaşlarımın da vardı bu tarz programları deniyorduk hep FPS artsın diye hiç bir işe yaramıyordu. Arkaplanda servisleri durdurup gereksiz ram kullanımını azaltıyordu ama FPS değişmiyordu. O yüzden önermem, bunun yanında bilgisayara saçma sapan reklam virüsleri de yükleniyordu.

Hone.gg hakkında bir deneyiminiz var mı peki.

Hone.gg hakkında bir deneyiminiz var mı peki.
Hayır deneyimim yok ancak inceledim, bu tip programlar Windows'un arka planda çalıştırdığı servisleri optimize eder (nasıl yaptığını da söylemezler.) Windows'da hazır gelen izleyici telemetrilerini devredışı bırakırlar iyi bir şey aslında. Fakat sahip olduğunuz sistem zaten oynadığınız oyunlara yetişemiyorsa bu tarz programlar yine bir işinize yaramayacaktır.

(nasıl yaptığını da söylemezler.)
Uygulamanin ilk ekran goruntusune bakarsak soyluyorlar gibi neyi nasil yaptiklarini ama siz bilirsiniz tabii.

Kendim denemedim, direkt net bir kotu yorumda bulunmayayim, ancak gercek bir fark yaratamayacagini dusunuyorum. Belki bir iki ufak artis yada hic degilse stutter benzeri seyleri azaltmaya yardimci olabilir. Teknik olarak gereksiz servisler ve processler kaynaklari saldiktan sonra, oyuna daha cok kaynak kalacak. Ama devasa fark yaratacagini sanmiyorum dedigim gibi.

En son on yargili yaklastigim program beni fena afallatti o yuzden denemeden bilemeyiz demek lazim bazi seyleri. Virus total'e atin, incelemelere bakin, virus olmadigindan emin oldugunuzda indirin, deneyin. ExitLag generic bir programdir bi ise yaramiyordur diyordum, Valorant'ta Frankfurt sunucusuna benim 105-110 pingim var normalde, ExitLag onu 90'a cekti. Baya sasirdim. O yuzden bir adam gibi incelemek lazim diyorum ben.

Kaspreksy indirirken trojan var dedi.VirusTotal'e falan baktım o bir şey demedi. İptal ettim indirmeyi sonra tekrar indirirken bir şey demedi. Ne yapayım.

Kaspreksy indirirken trojan var dedi.VirusTotal'e falan baktım o bir şey demedi. İptal ettim indirmeyi sonra tekrar indirirken bir şey demedi. Ne yapayım.
Bilmiyorum. Musait bir zamanda sandbox bir ortamda denerim. Eger negatif bir sey bulursam soylerim. O sirada farkli deneyimi olan biri varsa da yazar zaten.

Bilmiyorum. Musait bir zamanda sandbox bir ortamda denerim. Eger negatif bir şey bulursam soylerim. O sirada farkli deneyimi olan biri varsa da yazar zaten.

Valorant'ta 60 FPS alıyorum ve drop yiyorum denesemmi bilemedim sizde test yapınca görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

Valorant'ta 60 FPS alıyorum ve drop yiyorum denesemmi bilemedim sizde test yapınca görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

Ben denedim Fortnite da 100 FPS aliyordum hone.ggden ayar yapinca 200 250 FPS'e geld. CS2 dede 120 FPS falan aliyordum 190 altini gormedim. Sicaklik gibi degerlerdede bir degisim goremedim ama guvenilirliginden suphe ediyorum.

Ek olarak cok fazla bedava ozellik yok. Uygulamayi silincede ayarlar kaldi yani FPS'te dusus yasamadim hep durmasinada gerek yokmus yani yazayım dedim.

Bir ücret ödedinmi yoksa ücretsiz olarak mı kullandın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…