Hone.gg kullanılır mı?

Rality

Hectopat
Merhaba. TikTok'ta bir videoda FPS arttırdığını ve stabil ayarlar yapan bir uygulama keşfettim. Fortnite'de 165 FPS alıyorum fakat FPS düşmesi olabiliyor bazen sizce bu uygulamayı denemeli miyim? Deneyenler yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır indirme bilgisayarın saçmaladığını söyleyenler var herhangi bir uygulama FPS'ni arttırmaz ya sistemi yükseltin ya da arka plan uygulamalarını kapatın başka bir çözümü yoktur.

Merhaba. TikTok'ta bir videoda FPS arttırdığını ve stabil ayarlar yapan bir uygulama keşfettim. Fortnite'de 165 FPS alıyorum fakat FPS düşmesi olabiliyor bazen sizce bu uygulamayı denemeli miyim? Deneyenler yazabilir mi?

Hayır kullanma kanka açıyorum Alt Tab atınca siyah ekran yiyorum masaüstünde drop oluyor.

Hayır kullanma kanka açıyorum Alt Tab atınca siyah ekran yiyorum masaüstünde drop oluyor.

Kanka ben çözemedim sistem iyi Fortnite'de fightta FPS düşüyor daha neyi yükselteceğim çözemedim FPS arttırma ayarların var mı?

Kanka ben çözemedim sistem iyi Fortnite'de fightta FPS düşüyor daha neyi yükselteceğim çözemedim FPS arttırma ayarların var mı?

Hayır bir iki tane açtım bir de oyunlardaki light mode u açtım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…