AHİT19 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 239 Yer Türkiye Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #1 Merhabalar öncelikle. Aşağıda göstereceğim video capture cihazlarından hangisi iyi? VHS to DVD, Photo Slideshow Creator, Video Editor | Honestech DIAMOND VC500 One Touch Video Capture Edit Stream Yardım ederseniz sevinirim. Benim için önemli. Bilen yok mu kardeşlerim. honestech VHS to DVD 8.0 Deluxe - Easy to Use Video Conversion Solution Niye cevap verilmiyor. Merhabalar. Ceza ala ala 6 ayda bir gire biliyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Ya bu kadar mı zor?
Merhabalar öncelikle. Aşağıda göstereceğim video capture cihazlarından hangisi iyi? VHS to DVD, Photo Slideshow Creator, Video Editor | Honestech DIAMOND VC500 One Touch Video Capture Edit Stream Yardım ederseniz sevinirim. Benim için önemli. Bilen yok mu kardeşlerim. honestech VHS to DVD 8.0 Deluxe - Easy to Use Video Conversion Solution Niye cevap verilmiyor. Merhabalar. Ceza ala ala 6 ayda bir gire biliyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Ya bu kadar mı zor?