"Hocam sana zahmet Broadway'in yanına bırakıver" der gibi olmuş resmen
Hangi akla hizmet o manevrayı yaptı yani nasıl bir talimat veya işaretçi bu pilotu o hareketi yapmaya yöneltti hiç anlamadım. Yerde öyle bir işaretçi yok veya kule öyle bir talimat vermez zaten. Acaba gitmesi gereken Apron numarasını mı karıştırdı oraya yöneldi sonra vazgeçti bilemedim.
Ne aproncusu hocam o kadar adamın işi gücü yok herkese Takip Et aracı mı yollayacaklar.
Talihsiz bir açıklama olmuş bunu dışarda söylemeyin lütfen
Kule ile iletişim motor kapatmadan hemen önce kesilir. Daha önce kesemezsiniz yoksa kule sizi uyarır beni duyuyor musun diye.
Kule, iniş yaptıktan sonra pilota nereden pisti terkedeceğini ve hangi aprona yanaşacağını önceden söylüyor. Uçağın içindeki bilgisayardan zaten pilot gideceği yolu seçebiliyor. Yani "Burası mı ya" demez
Kimse kendi başına taksi yapamaz zaten kural dışı olur.
Kule size talimat vermez ise durmak zorundasınız. Bu bölgeye "Hold Point" denir. Kule trafik ve iş yoğunluğuna göre kısa sürede size gereken taksi ve yanaşma bilgilerini verir ve siz de hareket edersiniz. Biz hep buraya geçiyoruz zaten diyerek habersiz hareket etmek kural ihlali olur ve başınız yanar.