Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 20 Temmuz 2025 #1 Donkey kong Bananza'yı daha uygun diye Hong Kong'dan satıl aldım fakat yüklemeye çalıştığımda hata veriyor.
Donkey kong Bananza'yı daha uygun diye Hong Kong'dan satıl aldım fakat yüklemeye çalıştığımda hata veriyor.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 20 Temmuz 2025 #2 Friedhelm dedi: Donkey kong Bananza'yı daha uygun diye Hong Kong'dan satıl aldım fakat yüklemeye çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Nintendo için mi aldınız.
Friedhelm dedi: Donkey kong Bananza'yı daha uygun diye Hong Kong'dan satıl aldım fakat yüklemeye çalıştığımda hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Nintendo için mi aldınız.
Friedhelm Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 376 Çözümler 4 21 Temmuz 2025 #3 qureniz dedi: Nintendo için mi aldınız. Genişletmek için tıkla... Yok PlayStation için aldım hocam, PS5'ten oynamaya çalışıyorum.
qureniz dedi: Nintendo için mi aldınız. Genişletmek için tıkla... Yok PlayStation için aldım hocam, PS5'ten oynamaya çalışıyorum.