Honkai Star Rail oynanır mı?

XxxPhoenixxX

Picopat
Oynayan arkadaşlar için sorularım olacak. Rastgele bir videoda karşıma çıktı, duydugum kadarıyla oyun P2W degilmiş ve bir sürü etkinlik geliyormuş, bu dogru mudur; oyun gerçekten F2p mi yoksa aşırı derecede P2W içeriyor mu? Hikayeleri hiç çevirmeden geçsem bir şey kaybeder miyim? Oyunun aktifligi nasıl, şimdi başlasam uzun vadede oynamaya devam edebilir miyim? Ayrıca tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim?

P2w içeriyor. Mihoyo'nun yaptığı bir oyun hiç p2w içermez mi?
Aşırı değil. Ücretsiz karakter veriyorlar arada. Geri dönen kullanıcılara da güzel ödülleri var. Ben kötü kastığım için bıraktım. Kafka, Himeko falan var bende. Üşeniyorum bayağı. Genshin daha çok sarıyor benim için.

Ben bayağı geldim awakening yapmıştım 2. şehirde bıraktım böyle güzel efekt karakter isterim dersen 8K oyun parası al keyfine bak derim bu oyun evet arada ücretsiz veriyor bu mihoyonun taktiği oynamaya değer güzel ama para para para benim arkadaşlarım da Genshin Impact oynuyor senelerdir ondan biliyorum.

Çok fazla gacha tarzı oyun oynamadıgım için düzgün bir oyun arıyorum genshin impact güzel diyen var ama çok fazla p2w ve ilgilenmiyorlarmış bunun yerine honkai star raile para harcıyorlarmış diye duydum.

Çok fazla gacha tarzı oyun oynamadıgım için düzgün bir oyun arıyorum genshin impact güzel diyen var ama çok fazla p2w ve ilgilenmiyorlarmış bunun yerine honkai star raile para harcıyorlarmış diye duydum.
Wuthering Waves, Girl's Frontline 2, Punishing Gray Raven, Etheria Restart, Zenless Zone Zero, Solo Leveling Arise, NIKKE, Limbus Company, Arknights. Bir sürü gacha oyunu var. Yeni çıkan Etheria Restart'a bakabilirsin. Benim önerim Wuthering Waves oynaman. Sıra tabanlı istiyorsan Limbus Company ile Arknights'a bakabilirsin. Yakında daha güzel oyunlar gelecek. Neverness to Everness, Azur Promilia, Duet Night Abyss ve Silver Palace beklediğim oyunlar. Tek tek oynanışlarına bak hoşuna giden varsa başla.

Wuthering Waves, Girl's Frontline 2, Punishing Gray Raven, Etheria Restart, Zenless Zone Zero, Solo Leveling Arise, NIKKE, Limbus Company, Arknights. Bir sürü gacha oyunu var. Yeni çıkan Etheria Restart'a bakabilirsin. Benim önerim Wuthering Waves oynaman. Sıra tabanlı istiyorsan Limbus Company ile Arknights'a bakabilirsin. Yakında daha güzel oyunlar gelecek. Neverness to Everness, Azur Promilia, Duet Night Abyss ve Silver Palace beklediğim oyunlar. Tek tek oynanışlarına bak hoşuna giden varsa başla.
Tamamdır teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı