Honor 10 lite vs P smart 2019

Sencertepe

Centipat
Şu an kullanmakta olduğum cihaz iPhone 6 64 GB modeli, geçmişte iPhone 5s, Huawei Mate 10 Lite, Huawei P9 Lite modellerini kullandım. Açıkçası genelde iPhone sevdalısıydım işte bu arayüzü olsun klavye görünümü olsun hoşuma gidiyordu tabii bir de kamera. Ancak gel gelelim konuya efenim şu an kullanmakta oldugum iPhone 6'nın kamerası artık bana berbat ötesi gelmeye başladı. Oyunlarda kasma yaşıyorum, özellikle Mobil Legends Ve PUBG tarzı oyunlarda. Yeni alacagım cihaz için maks 1500 bütçe belirledim kendime Honor 10 Lite gönlümü koparan isim oldu. Gerek kamerasıyla gerek gece moduyla portre moduyla beni benden aldı oyunlardada o kadar üst düzey woah denebilcek bir şey beklemiyorum zaten kasmasın arada drop girmesin yeterli benim için. Şimdi sizlere sorum şudur ki sizce bu cihazlardan hangisini almalıyım birine Android Q desteği geliyor P smarta diğeri ise kamerasıyla P Smart 2019 dan cok daha üstün geldi bana. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
P Smart 2019 bizzat kullanıyorum, Mobile Legends en yüksekte kasmadan oynuyorum. Pubg Mobile HD kare hızı en yüksekte 30+ oynayabiliyorum, Kamera olarak size 4MB sınırlanmasından dolayı şu fotoğrafı atayım.
407216

Sadece Yapay zeka(Aİ) açık, Eğer Pro moda alırsam daha canlı fotoğraf çekebiliyorum.

P Smart 2019 bizzat kullanıyorum, Mobile Legends en yüksekte kasmadan oynuyorum. Pubg Mobile HD kare hızı en yüksekte 30+ oynayabiliyorum, Kamera olarak size 4MB sınırlanmasından dolayı şu fotoğrafı atayım.
Eki Görüntüle 407216
Sadece Yapay zeka(Aİ) açık, Eğer Pro moda alırsam daha canlı fotoğraf çekebiliyorum.
Genel anlamda içim hep honor 10 lite den yana hangisini önerirsin ? cok iklemdeyim.

Genel anlamda içim hep honor 10 lite den yana hangisini önerirsin ? cok iklemdeyim.
Ben P Smart 2019 öneriyorum, Honor 10 Lite alacaktım ama hoşuma gitmedi ve kamerası biraz boyanmış gibi gösteriyordu.

Ben P Smart 2019 öneriyorum, Honor 10 Lite alacaktım ama hoşuma gitmedi ve kamerası biraz boyanmış gibi gösteriyordu.

Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum Mate 20 Pro da kullandım. Huawei'nın genel sorunu rengi sonuna kadar açmaya çalışıyor. HDR'la çekince bir nebze azalıyor. Bu arada Honor 10 Lite özellik açısından bir tik daha önde p smarta gore.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı