Honor 200 alınır mı?

Bütçe
20000

Aliyusuf ELMA

Picopat
Daha fazla  
Hafif oyun oynuyorum pil ve işlemci verimliliği çok önemli, dayanıklılık ve kaç yıl destek gelecekte önemli bu telefon sizce alınır mı? Ben hafif oyun oynuyorum dedimde Snapdragon 750G işlemcili telefondan buna geçmek istiyorum hem pil 4500MAH diye içiyordu hem de ısınıyor. Bir de toza dayanıklılık bayağı önemli bura bayağı tozlu bir yer örnek ben dışarıda yemek yiyecektim yemek gelene kadar (15dk) telefon tozlanmıştı ekranı.

He bir de mobil internet full açık (750GB'de

Arkası güzel duruyor bence ve kameraları pek önemli değil

Hocam biraz daha koyup S23FE veya S24fe (özellikle 24) almaya çalışırsanız daha mutlu kalırsınız. Honor Türkiye'ye biraz kısıtlı geliyor özellik olarak memnun kalmayabilirsiniz.

Yada çıkamam diyorsanız A56 iyidir 200'e göre.

A56 alın geçin.

honır 400 mü a56 mı?

@584553 Arkadaşta bi honor var. 4 kişi değişti şimdi arjadaşın abisi kullanıyor idarelik hala çalışıyor arama yapıyor instagrama giriyor. Wp ye giriyor bideo izletiyor. Tr ye nası sıkıntılı geliyor bu telefon? Önerdiğiniz S24 Fe de 10k yukarsı o telefonun. Honor 400 belki alabilir.

Honor önermiyorum zaten hocam ben hiç kimseye. Benim tercihim a56 olacaktır.

24 FE ve 400 +1300TL

Bu arada TR'de değilim Honor 200 15k 24 FE ve 400 17k civarı.

Samsung bayağı yavaşlıyor bence özellikle a serisi.

Hocam Samsung telefonları biraz daha az verimli ama yani Honor 400 de pek fark görememiştim o yüzdende 200 düşünüyorum beni aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapay zeka ve diğer özelliklerinden bahsediyorum.Globala göre daha az güncelleme kısıtlı yapay zeka özellikleri limitli yapay zeka kullanımı gibi gibi. Honor 400 3 yıl güncelleme alıyor türkiyede ama yurt dışına bakarsanız 6 sene alıyor. Kendinizde bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…