Honor 200 Pro veya Samsung S24

İki cihaz da güzel, Honor'un ekranın büyük olması, pilinin daha büyük ve hızlı şarj desteğinin olması, yanında şarj adaptörü ile gelmesi bence daha alinasi bir cihaz yapıyor. İşlemcisi de gen 2 ile gen 3 arasında bir güçte gayet iyi. Kamera açısından birbirlerine yakınlar. Honor markası unutulmamaliki Huawei alt markası dır, kalitesinden şüphe etmiyorum. Ben olsaydım Honor tercih ederdim.

İki cihaz da güzel, Honor'un ekranın büyük olması, pilinin daha büyük ve hızlı şarj desteğinin olması, yanında şarj adaptörü ile gelmesi bence daha alinasi bir cihaz yapıyor. İşlemcisi de gen 2 ile gen 3 arasında bir güçte gayet iyi. Kamera açısından birbirlerine yakınlar. Honor markası unutulmamaliki Huawei alt markası dır, kalitesinden şüphe etmiyorum. Ben olsaydım Honor tercih ederdim.

Öyle olsa bile Honor bu telefona 2 en üst düzey olan macig 6 Pro'suna 3 yıl Android desteği veriyor. Kim neden o kadar parayı 2 yıl sonra desteği kesilecek bir telefona bağlasın ki. Cihazlara hiçbir sözüm yok kalite olarak kaliteliler fakat günün sonunda o cihazı yazılım ile kullanacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı