Honor 200 Pro vs Honor 400

Yemreksioglu

Kilopat
Daha fazla  
Aslında 25.000₺ bandında ablama bir telefon alacağım. Abimde Honor 200 Pro var ama kavisli ekranı çok sevmiyoruz malum telefonlar çocukların ellerinde ve düşüyor kırılıyor kavisli ekran masraflı. Eğer 200Pro F/P de çok üstte değilse 400 serisini almak istiyorum. 400 serisine geçersek 400 Pro fiyat farkına değer mi onu da bilemedim çünkü kullanacak kişi ablam ve çocukların yükledikleri oyunlar dışında (Brawl Stars, Minecraft ) hariç oyun oynanmıyor. Sizin fikriniz nedir?

25000 TL bandında S24 FE daha iyi bir seçenek. İlla Honor istiyorsanız Honor 400 alabilirsiniz. Honor 200 Pro almanızı önermem.

Aslında 25.000₺ bandında ablama bir telefon alacağım. Abimde Honor 200 Pro var ama kavisli ekranı çok sevmiyoruz malum telefonlar çocukların ellerinde ve düşüyor kırılıyor kavisli ekran masraflı. Eğer 200Pro F/P de çok üstte değilse 400 serisini almak istiyorum. 400 serisine geçersek 400 Pro fiyat farkına değer mi onu da bilemedim çünkü kullanacak kişi ablam ve çocukların yükledikleri oyunlar dışında (Brawl Stars, Minecraft ) hariç oyun oynanmıyor. Sizin fikriniz nedir?
Sana sürekli önermekten dilimin tüyünün bittiği Honor 400'ü anlatayım kısacası bizzat kendim seriyi direkt deneyimledim Düz model Honor 400'ün kamerası yakınlaştırmalarda kötü gibi dursada fotoğraf çekildikten sonra 30x yakınlaştırmaya rağmen çok iyi normal 1x kamerası geniş açısı da gayet iyi olduğunu söylebilirim 6000mah bataryası ile normal kullanımda 3 günü çıkarıyor piyasadaki en büyük bataryalı telefonlardan bir tanesi ayrıca Amoled ekranı sayesinde always on display gibi özellikler var 120hz ekran ile mükemmel kalitede olduğunu söyleyebilirim oyun performansı uygulama geçişleri çok hızlı ve iyi.

Proya gelirsek farkları şunlar kamerası 50x yakınlaştırıyor ve yakınlaştırma rağmen yine çok iyi performans sergiliyor bina fotoğrafı çekmiştim kalitesi o kadar iyiydi ki sanki yakınından çekmişim gibiydi yine birçok özelliği aynı tek farkları Honor 400 Pronun kamerası daha iyi ve Honor 400 e göre bir üst seviye işlemciyi kullanıyor yani biraz daha hızlı bir telefon Honor 400'e göre ayrıca en sevdiğim özelliklerden biri de dinamik adası telefonu çok tatlı gösteriyor ve işlevi güzel zaten aslında bunu bulan ilk marka bu hayata geçiren ise Apple

Kısacası mükemmel bir telefon bütçeniz uyuyorsa 400 Pro almanızı öneriyorum.

200 Pro güncelleme desteği dışında halen çok iyi cihaz özellikle kamerası için ancak biraz üstte 400 Pro var bu sebeple mümkünse ona çıkın derim. Eğer 200 Pro'nun artıları sizi çok etkilemeyecekse H400'de iyidir.

S24FE alın. Honor 200 Pro güncelleme almayan cihaz.

Evet ama 25w ilk sene hepsi cok guzel ama biz oyle telefonu tamamen bozulmadikca degisen bir aile degiliz. Mesala bende suan cok memnun oldugum xiaomi mi 10t var onceki telefonum ise xiaomi mi5 idi . o yuzden samsung ilk seneden snra cok yordu bizi 1 tane s23fe aldik simdi 1 tanecde s24fe ama kamerasi onemli diye almistik Hep 1. çoğul sahis konusma sebebim evdeki teknolojiden tek anlayan benim ve herkesin telefonu alan bozulursa tamir eden/ettiren benim

Evet ama 25w ilk sene hepsi cok guzel ama biz oyle telefonu tamamen bozulmadikca degisen bir aile degiliz. Mesala bende suan cok memnun oldugum xiaomi mi 10t var onceki telefonum ise xiaomi mi5 idi . o yuzden samsung ilk seneden snra cok yordu bizi 1 tane s23fe aldik simdi 1 tanecde s24fe ama kamerasi onemli diye almistik Hep 1. çoğul sahis konusma sebebim evdeki teknolojiden tek anlayan benim ve herkesin telefonu alan bozulursa tamir eden/ettiren benim
S23FE kronik sorunlu, S24FE bu bütçede en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı