Honor 200 vs Redmi 13T

9ndependient

Decapat
Daha fazla  
Yeni Teknosa'dan aldım. Sizce pişmanlık mıdır? Aynı fiyata Redmi 13T vardı. Sizce onu mu tercih etmeliydim? 25 bin TL ödedim 2 yıl garantili. İnternette 128 GB 20 bin TL.

Teşekkür ederim. Uzun seneler sonrası farklı bir marka telefon tercih ettim. Şüphelerim vardı. İçimde yanan ateşi söndürdünüz.

Hocam Honor özellikle yazılım olarak daha iyi bir marka. Huawei zamanından kalmada deneyimleriyle kesinlikle yeni değiller. Daha doğru bir tercih olmuş. İyi kullanımlar dilerim.

Redmi değildir o hocam redmi 13T yok xiaomi 13T'dir. Bence daha iyi bir tercih yapmışsınız,hayırlı olsun.
Hocam Honor özellikle yazılım olarak daha iyi bir marka. Huawei zamanından kalmada deneyimleriyle kesinlikle yeni değiller. Daha doğru bir tercih olmuş. İyi kullanımlar dilerim.
Bence Honor ile doğru tercih yaptınız. Poco'dan Honor 200 Pro'ya geçtim ve yazılım olarak çok daha sorunsuz olduğunu görmek mutlu hissettirdi beni.
Arkadaşlar biraz geç bakabildim şimdiden kusura bakmayın. 4-5 saatlik deneyim olarak gerçekten çok memnun kaldım. Yazıl olsun özelleştirme seçenekleri olsun performans olsun çok güzel fakat çok ufak bir sorun var en ufak yük altında ısınmaya başladı. Benlik bir sorun mu yoksa genel mi bilemedim. Bence parasını kesinlikle hakediyor.

Arkadaşlar biraz geç bakabildim şimdiden kusura bakmayın. 4-5 saatlik deneyim olarak gerçekten çok memnun kaldım. Yazıl olsun özelleştirme seçenekleri olsun performans olsun çok güzel fakat çok ufak bir sorun var en ufak yük altında ısınmaya başladı. Benlik bir sorun mu yoksa genel mi bilemedim. Bence parasını kesinlikle hakediyor.
İlk aldığınızla alakalı kurulumlarda ısıtıyordur onu. Tahminimce uzun vadede azalacak o ısınma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı