Honor 200 vs Redmi Note 14 Pro 5G

Ne zamandır kullanıyorsun? Oyunlarda ya da arayüzde kasma donma oluyor mu?

Yaklaşık 7 buçuk ay oldu. Arayüzde kasma donma takılma bir sıkıntı olmadı. PUBG Mobile oyununda akıcıdan HDR ayarına kadar hepsinde 60 FPS seçeneği var. Fakat yeni etkinlikte bazen drop yapıyor önceden olmayan bir şeydi oyun kaynaklı sanırım. Onun dışında bir sıkıntısını görmedim. Kamerasını çok sevdiğimi söyleyebilirim bir kusurunu görmedim. 4K da 60 FPS çekim yapamıyor ama 1080p 60 FPS çekim gayet yeterli diyebilirim.

Kamerası daha çok fotoğraf çekimi için yapılmış gibi.

Honor'un işlemcisi daha güzel ve 200MP'nin cok da bir olayı yok fotoğraf kalıtesınde

redmı tarafında 1080p 60 fps var honor 4k60

Bende şu an Redmi Note 13 Pro kullanıyorum ama yazılımı bıraz hantal calısıyor (ıslemcım bıtık kotu}

Yaklaşık 7 buçuk ay oldu. Arayüzde kasma donma takılma bir sıkıntı olmadı. PUBG Mobile oyununda akıcıdan HDR ayarına kadar hepsinde 60 FPS seçeneği var. Fakat yeni etkinlikte bazen drop yapıyor önceden olmayan bir şeydi oyun kaynaklı sanırım. Onun dışında bir sıkıntısını görmedim. Kamerasını çok sevdiğimi söyleyebilirim bir kusurunu görmedim. 4K da 60 FPS çekim yapamıyor ama 1080p 60 FPS çekim gayet yeterli diyebilirim.

Kamerası daha çok fotoğraf çekimi için yapılmış gibi.
Teşekkürler 🙂

@Burak Karabal
Honor'un suya ve toza dayanıklılık sertifikası yok ama bir sorun yarattı mı? Diyelim ki sudan dolayı bir sorun oldu bunu servise yolladığımızda bizim zaten sertifikamız yok deyip geri döndürme ihtimalleri var mı?

Teşekkürler 🙂

@Burak Karabal
Honor'un suya ve toza dayanıklılık sertifikası yok ama bir sorun yarattı mı? Diyelim ki sudan dolayı bir sorun oldu bunu servise yolladığımızda bizim zaten sertifikamız yok deyip geri döndürme ihtimalleri var mı?

Su veya tozdan alimavak zarar serviste ücreti karşılığında yapılır yüksek ihtimalle. Ancak suya veya toza dayanıklılığın gerektiği yer olmadı hiç. Sağanak yağmurda çıkarmamak gerekli sadece. Onun dışında bir eksisi olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı