Şu anda iPhone 14 kullanıyorum fakat telefonu satmak zorunda kaldığım için yeni telefona geçeceğim.
Telefondan beklediğim performanslar şarjının iyi dayanması, akıcı olması, video izlerken renkleri kötü olmasın yeterli. (depolama alanının 128 GB olması benim için yeterli oluyor.)
Cihazlar arasında fiyat farkları var hangisini almam daha mantıklı olur.( daha fiyat performans daha düşük fiyatlı almaya çalışıyorum şu anki durumumdan dolayı )
Honor 200 daha mantikli hocam, s22 pil konusundan biraz geridedir.Şu anda iPhone 14 kullanıyorum fakat telefonu satmak zorunda kaldığım için yeni telefona geçeceğim.
Telefondan beklediğim performanslar şarjının iyi dayanması, akıcı olması, video izlerken renkleri kötü olmasın yeterli. (depolama alanının 128 GB olması benim için yeterli oluyor.)
Cihazlar arasında fiyat farkları var hangisini almam daha mantıklı olur.( daha fiyat performans daha düşük fiyatlı almaya çalışıyorum şu anki durumumdan dolayı )
Honor 200.
256 GB 8 GB RAM versiyonu alınır mı?
Hocam 256 GB 8 GB versiyonunu almak mantıklı mıHonor 200 daha mantikli hocam, s22 pil konusundan biraz geridedir.
aralarında çok fark var mıAlınır.
Alabilirsin evet.256 GB 8 GB RAM versiyonu alınır mı?
Honor 200.Şu anda iPhone 14 kullanıyorum fakat telefonu satmak zorunda kaldığım için yeni telefona geçeceğim.
Zaten 128 gb işimi görüyor demişsin. 256 gb daha iyi olur. Çok uzun kullanacaksan eğer 512 gb önerimdir.Hocam 256 GB 8 GB versiyonunu almak mantıklı mı
aralarında çok fark var mı
Alabilirsin evet.
max 3 yıl kullanırım gibime geliyor 256 almak daha mantıklıHonor 200.
Zaten 128 gb işimi görüyor demişsin. 256 gb daha iyi olur. Çok uzun kullanacaksan eğer 512 gb önerimdir.