nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.282 Çözümler 6 15 Aralık 2024 #11 KayraRW dedi: Hepsiburada'dan baktım fakat puanı çok düşük başka yerde var mıdır acaba max 3 yıl kullanırım gibime geliyor 256 almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Kendi saticisi harici almayin, ornegin Amazon'dan aliyorsaniz satici ve gonderici Amazon olsun.
KayraRW dedi: Hepsiburada'dan baktım fakat puanı çok düşük başka yerde var mıdır acaba max 3 yıl kullanırım gibime geliyor 256 almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Kendi saticisi harici almayin, ornegin Amazon'dan aliyorsaniz satici ve gonderici Amazon olsun.
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Aralık 2024 #12 KayraRW dedi: Hepsiburada'dan baktım fakat puanı çok düşük başka yerde var mıdır acaba max 3 yıl kullanırım gibime geliyor 256 almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Yeter de artar bile. Hayırlı olsun güle güle kullan.
KayraRW dedi: Hepsiburada'dan baktım fakat puanı çok düşük başka yerde var mıdır acaba max 3 yıl kullanırım gibime geliyor 256 almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Yeter de artar bile. Hayırlı olsun güle güle kullan.
K KayraRW Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #13 VakumBalığı dedi: Yeter de artar bile. Hayırlı olsun güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
VakumBalığı dedi: Yeter de artar bile. Hayırlı olsun güle güle kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
iPatavatsizz Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 546 Çözümler 2 15 Aralık 2024 #14 @KayraRW O cihazın 128 GB'lık versiyonu yok. Bence de Honor 200 senin için iyi bir seçim.