Honor 200 vs Samsung S23FE

Bütçe
20000-23000

calypso1

Hectopat
Sizce hangisi alınmalı?
Benim için batarya ve kamera ön planda. Batarya konusunda Honor 200 çok daha önde. Ancak kameraya bakacak olursak Samsung S23FE daha iyi.
Fakat teknik sorunlara gelecek olursak araştırdığım kadarıyla S23FE'de ısınma sorunu var ve bataryası kötü. Onun dışında Exynos işlemcisinden kaynaklı sorunlar da oluyormuş. (Bu konuda net bilgim yok)
Başka alternatifler varsa onlara da açığım. Yurt dışı telefon almayacağım.

Sizce hangisi alınmalı?
Benim için batarya ve kamera ön planda. Batarya konusunda Honor 200 çok daha önde. Ancak kameraya bakacak olursak Samsung S23FE daha iyi.
Fakat teknik sorunlara gelecek olursak araştırdığım kadarıyla S23FE'de ısınma sorunu var ve bataryası kötü. Onun dışında Exynos işlemcisinden kaynaklı sorunlar da oluyormuş. (Bu konuda net bilgim yok)
Başka alternatifler varsa onlara da açığım. Yurt dışı telefon almayacağım.
Bence S23 FE.

Konu bana ait. S23 FE nin o kadar da iyi bir kamerası yok. Gündüz ışığında iyi fakat karanlıkta rezalet çekiyor. Honor 20p daha iyi. Ayrıca batarya %5 e düştüğünde hemen kapanıyor telefon.

Net S23 FE hocam. S23 FE'de herhangi bir ısınma sorunu yok ve bataryası 1 gününüzü götürüyor oyun oynamadığınız takdirde.
Telefondan oyun oynamıyorum zaten hocam, gündelik işler ve biraz da sosyal medya için kullanırım sadece. Bataryası konusunda şikayetler görünce alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Dediğiniz gibi ideal kullanımda şarjı 1 gün götürüyorsa ve ısınma sorunu yoksa alırım.

Konu bana ait. S23 FE nin o kadar da iyi bir kamerası yok. Gündüz ışığında iyi fakat karanlıkta rezalet çekiyor. Honor 20p daha iyi. Ayrıca batarya %5 e düştüğünde hemen kapanıyor telefon.
Siz de stabil çalışmayan Exynos işlemcisinden muzdarip olmuşsunuz. Aynı zamanda karanlıkta kötü çekmesi de ekstra bir dezavantaj olmuş.
Honor 20p'ye gelecek olursak sıfırları kalmamış sanırım, ikinci ele de pek yönelmek istemiyorum. (Sıfır telefon almak istediğim için)
İkinci el bile olsa değecek bir telefon mu?
Aklımda bir de S22 vardı fakat bataryası çok düşük.

Honor 200 batarya ve soğuk çalışma olarak açık ara önde.
S23 FE ise performans ve güncelleme desteği olarak önde.
Kamera olarak dediğiniz gibi aman aman farklar yok.

Telefondan oyun oynamıyorum zaten hocam, gündelik işler ve biraz da sosyal medya için kullanırım sadece. Bataryası konusunda şikayetler görünce alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Dediğiniz gibi ideal kullanımda şarjı 1 gün götürüyorsa ve ısınma sorunu yoksa alırım.

Siz de stabil çalışmayan Exynos işlemcisinden muzdarip olmuşsunuz. Aynı zamanda karanlıkta kötü çekmesi de ekstra bir dezavantaj olmuş.
Honor 20p'ye gelecek olursak sıfırları kalmamış sanırım, ikinci ele de pek yönelmek istemiyorum. (Sıfır telefon almak istediğim için)
İkinci el bile olsa değecek bir telefon mu?
Aklımda bir de S22 vardı fakat bataryası çok düşük.
Honor 20p değil yanlış yazmışım Honor 200 den bahsetmiştim hocam. S22 kullanıyorum aktif olarak 4 ay falan oldu tek eksisi batarya ama tam şarjla dışarı çıktığımda rahat götürüyor beni. Her şeyi çok iyi ben memnunum S22 den batarya hariç. Honor 200 almayı düşündüm ama su ve toza karşı dayanıklılığı olmadığı için vazgeçmiştim. O kadar para verdikten sonra güvenliğinden yana aklım kalırsa ne anlamı var ki demiştim ve hala arkasındayım.

İkinci el düşünürseniz temiz S23 bulabilirseniz kaçırmayın. Taş gibi telefon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı