Honor 400 20.499 TL'ye alınır mı?

Bütçe
20.000 civarı

engincdndr

Decapat
Daha fazla  
Emektar Xiaomi Mi 8 Lite telefonum dün son kez yere düşüp mevta oldu. Yeni telefon baktım biraz ve genelde Honor 400, A36, A56 gibi modeller öneriyor insanlar. Her ne kadar önceki telefonum yüzünden Çin markalarına ön yargılı olsam da Honor 400 aklıma biraz yattı (özellikle diğer Samsung'lara göre dış görünüşünü daha çok beğendim ancak arayüzü pek hoşuma gitmedi. (Çin malı olduğu biraz kendini belli ediyor). Benim telefonda aradığım şey şarjı uzun gitsin ve kamerası iyi olsun. Honor 400'ün fiyatı daha dün 18.999 TL idi, bütçeme de uyuyordu ama bugün 20.499 TL olmuş. Bu fiyat bütçemi hafif zorluyor, sizce bu paraya bu telefon mu alınır? Başka modellere yöneleyim mi?

Alınır. Kullanıyorum. İncelemem de var. Okuyabilirsin. 2 ay olacak ve yorumlarım aynı.

A56'da bakabilirsin ekran süreleri yakın olur veya Honor 400, 30 dakika - 45 dakika fazla verir ama şarj hızı yavaş A56'nın. Güncelleme ve arayüz olarak daha iyi A56. Ama kırsal alanda veya telefonların kötü çektiği bir yerdeyseniz sakın A56 almayın direkt Honor 400 alın. İçinde ki modem sayesinde çok rahat çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…