seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 Honor 400 alınır mı? Güçlü bir telefon mu bir süre sonra kasma, donma yapar mı? Almış arkadaşlar da varsa fikir verirse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2025
Honor 400 alınır mı? Güçlü bir telefon mu bir süre sonra kasma, donma yapar mı? Almış arkadaşlar da varsa fikir verirse sevinirim.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Temmuz 2025 #2 Alınır hocam alternatif olarak A56 bakabilirsin.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.672 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 seymeen dedi: Honor 400 alınır mı? Güçlü bir telefon mu bir süre sonra kasma, donma yapar mı? Almış arkadaşlar da varsa fikir verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alınır. Gayet iyidir kendi fiyat bandında.
seymeen dedi: Honor 400 alınır mı? Güçlü bir telefon mu bir süre sonra kasma, donma yapar mı? Almış arkadaşlar da varsa fikir verirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Alınır. Gayet iyidir kendi fiyat bandında.
Taha2008 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 2.338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #4 Güzel telefondur fiyat bandında, tavsiye ederim.
seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #5 Taha2008 dedi: Güzel telefondur fiyat bandında, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kimi sövmüş kimi övmüş kararsız kaldım hocam
Taha2008 dedi: Güzel telefondur fiyat bandında, tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kimi sövmüş kimi övmüş kararsız kaldım hocam
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.899 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Temmuz 2025 #6 seymeen dedi: Kimi sövmüş kimi övmüş kararsız kaldım hocam. Genişletmek için tıkla... Sövenler yüksek ihtimal iPhone fanboyudur, sağlam telefondur alın geçin.
seymeen dedi: Kimi sövmüş kimi övmüş kararsız kaldım hocam. Genişletmek için tıkla... Sövenler yüksek ihtimal iPhone fanboyudur, sağlam telefondur alın geçin.
seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #7 Xitana dedi: Sövenler yüksek ihtimal iPhone fanboyudur, sağlam telefon alın geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam şimdi baktım KDV indirimiyle 15k ya geliyor bu fiyata bedava.
Xitana dedi: Sövenler yüksek ihtimal iPhone fanboyudur, sağlam telefon alın geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun hocam şimdi baktım KDV indirimiyle 15k ya geliyor bu fiyata bedava.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.228 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 5 Temmuz 2025 #8 Alınır. Bu bütçede gayet iyi bir cihaz.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #9 seymeen dedi: Kimi sövmüş kimi övmüş kararsız kaldım hocam Genişletmek için tıkla... Alın hocam gayet iyi cihaz, sövenler neye sövmüş çok merak ettim.
seymeen dedi: Kimi sövmüş kimi övmüş kararsız kaldım hocam Genişletmek için tıkla... Alın hocam gayet iyi cihaz, sövenler neye sövmüş çok merak ettim.
seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #10 GucukBey dedi: Alın hocam gayet iyi cihaz, sövenler neye sövmüş çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyine 2.2 demişler ama ne tam olarak hatırlayamadım
GucukBey dedi: Alın hocam gayet iyi cihaz, sövenler neye sövmüş çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şeyine 2.2 demişler ama ne tam olarak hatırlayamadım