GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #11 seymeen dedi: Hocam bir şeyine 2.2 demişler ama ne tam olarak hatırlayamadım Genişletmek için tıkla... UFS değerine demişlerdir ama 3.1 UFS'ye sahip Honor 400.
seymeen dedi: Hocam bir şeyine 2.2 demişler ama ne tam olarak hatırlayamadım Genişletmek için tıkla... UFS değerine demişlerdir ama 3.1 UFS'ye sahip Honor 400.
seymeen Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 51 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #12 GucukBey dedi: UFS değerine demişlerdir ama 3.1 UFS'ye sahip Honor 400. Genişletmek için tıkla... Heh evet hocam UFS değeri bilmeyip çamur atıyolar deli oluyorum.
GucukBey dedi: UFS değerine demişlerdir ama 3.1 UFS'ye sahip Honor 400. Genişletmek için tıkla... Heh evet hocam UFS değeri bilmeyip çamur atıyolar deli oluyorum.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #13 seymeen dedi: Heh evet hocam UFS değeri bilmeyip çamur atıyolar deli oluyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası öyle UFS değerine laf edenlerin çoğuda muhtemelen UFS değerinin ne işe yaradığını bilmiyordur. Kötü bir cihaz değil hocam Honor 400.
seymeen dedi: Heh evet hocam UFS değeri bilmeyip çamur atıyolar deli oluyorum. Genişletmek için tıkla... Açıkçası öyle UFS değerine laf edenlerin çoğuda muhtemelen UFS değerinin ne işe yaradığını bilmiyordur. Kötü bir cihaz değil hocam Honor 400.
TALHA29 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #14 seymeen dedi: Tamamdır sağ olun hocam şimdi baktım KDV indirimiyle 15k ya geliyor bu fiyata bedava. Genişletmek için tıkla... Nasıl 15 e indi hocam bende almayı düşünüyorum.
seymeen dedi: Tamamdır sağ olun hocam şimdi baktım KDV indirimiyle 15k ya geliyor bu fiyata bedava. Genişletmek için tıkla... Nasıl 15 e indi hocam bende almayı düşünüyorum.
swd.furkan Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 117 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #15 seymeen dedi: Tamamdır sağ olun hocam şimdi baktım KDV indirimiyle 15k ya geliyor bu fiyata bedava. Genişletmek için tıkla... Nasıl 15k ya düştü hocam?
seymeen dedi: Tamamdır sağ olun hocam şimdi baktım KDV indirimiyle 15k ya geliyor bu fiyata bedava. Genişletmek için tıkla... Nasıl 15k ya düştü hocam?