Honor 400 Pro alınır mı?

Bütçe
35000

berkw0009

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050
Az önce Honor 400 Pro sipariş verdim fakat gezinirken UFS 3.1 özelliğine denk geldim. Bu o kadar önemli bir şey mi? 33 bin liraya alınabilecek en iyi telefonu aldığımı düşünüyorum fakat bu olay çok fark yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Honor 400 Pro sipariş verdim fakat gezinirken UFS 3.1 özelliğine denk geldim. Bu o kadar önemli bir şey mi? 33 bin liraya alınabilecek en iyi telefonu aldığımı düşünüyorum fakat bu olay çok fark yaratır mı?
Alınır. Ama S25'te alınabilir bütçeye biraz daha katkı sağlarsan.

İşlemcisi yine iyi bütçesine göre donanım bakımından zaten muazzam bir cihaz. Depolama hızı yüzünden performans farkı hissetmezsiniz diye düşünüyorum.

Güzel telefon, hayırlı olsun şimdiden, Evde Honor 400 Pro da var, Galaxy S25 de var, kamera anlamında Honor daha iyi, yapay zeka olarak da çok iyi ama Galaxy AI daha güzel obje siliyor, performans falan geri kalan her şeyleri de çok iyi zaten.

S25 bütçeyi aşıyor S24 ve S24 FE düşündüm fakat hem Exynos işlemci hem de pil benim için önemli olduğu için onlara yanaşmadım.

Onların Exynos'ları öncekilere göre çok daha iyi durumda.

S25 bütçeyi aşıyor S24 ve S24 FE düşündüm fakat hem Exynos işlemci hem de pil benim için önemli olduğu için onlara yanaşmadım.

En mantıklısını yapmışsınız, 45bine kadar falan en mantıklısı Honor 400 Pro. O bütçede bir S25 var onunda zaten tek artısı işlemci ve güncelleme desteği. S24 serisinde Exynos 2400'de gayet iyi ancak Snapdragon 8 gen 3 bir tık daha iyi elbette.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı