ahmttunc
Hectopat
- Katılım
- 21 Kasım 2024
- Mesajlar
- 6.314
- Çözümler
- 7
Isınamadım hiçbir zaman Samsung cihazlara. Android tarafında Honor/Huawei benim için tek alternatif. Bir gün Android alırsam Honor alırım.Samsung arayüzden falan daha mantıklı.
Isınamadım hiçbir zaman Samsung cihazlara. Android tarafında Honor/Huawei benim için tek alternatif. Bir gün Android alırsam Honor alırım.Samsung arayüzden falan daha mantıklı.
Samsung baba ya Honor, Redmi, Poco falan almıyom daha. Poco zatenIsınamadım hiçbir zaman Samsung cihazlara. Android tarafında Honor/Huawei benim için tek alternatif. Bir gün Android alırsam Honor alırım.
Honor ‘un adını Poco ve Redmi ile yan yana getirmen hata.Samsung baba ya Honor, Redmi, Poco falan almıyom daha. Poco zaten![]()
Honor ‘un adını POCO ve Redmi ile yan yana getirmen hata.
S25fe almayı düşünüyorum, nasıl memnun musunuz? Isınma, sarj vs gibi sorunları var mı? Uzun yıllar 3 4 yık kullanabileceğim bir telefon arıyorum.Güncelleme ömrü ve metal kasadan alakalı S25 FE aldım ben memnunum sorun varsa sor.
Samsung baba ya Honor, Redmi, POCO falan almıyorum daha. POCO zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.