Honor 400 vs Honor 200

Bütçe
30000

MassiveStroke54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni telefon alacağım ve aklımda Honor 400 vardı ama baktım ki Honor 200 ile arasında aşırı bir fark da yok ve 30.000 TL toplam bütçem var. Lakin tablet de alacağım ve aklım çok takıldı. Acaba Honor 400 ve Honor Pad 9 mu almak mantıklı yoksa Honor 200 ve iPad 11. nesil mi?

Honor 400 serisi malesef ülkemizde 3 yıl güncelleme garantili. 30K fiyata Honor 200 Pro öneririm. Güncelleme garantisi daha yüksek.

Honor 200 Pro kullanıyorum bu arada. Her açıdan amiral gemisi kalitesinde bence.
Gece zifiri karanlıkta çektiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Honor 400 serisi maalesef ülkemizde 3 yıl güncelleme garantili. 30k fiyata Honor 200 Pro öneririm. Güncelleme garantisi daha yüksek.

Honor 200 Pro kullanıyorum bu arada. Her açıdan amiral gemisi kalitesinde bence.
Gece zifiri karanlıkta çektiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tabletle toplam bütçem 30000 TL.

Honor 400 kamera olarak biraz iyi fakat ülkemizde 3 yıl güncelleme desteği var.

Şahsen HONOR 400 varken HONOR 200'ün alınabilir olduğunu düşünmüyorum. Özellikle de güncelleme için. Zaten HONOR 200 ömrünün 2 sene kadarını doldurdu. Tasarım olarak hantal ve büyük. Edge ekran koruma camı takmak için uygun değil. Kamera adası kötü görünüyor ve kalın. Bir çok insanın telefonu dik bir şekilde tutarken kamera adasının parmaklara geldiğini ve bunun rahatsız edici olduğunu söylediklerini duydum. Batarya olarak da HONOR 400 daha iyi. Hem IP sertifikası var HONOR 400'ün yani suyu da toza da gayet dayanıklı. Fakat IP sertifikası HONOR 200'de bulunmuyor. HONOR 400 yeni çıkmış bir telefon ve kampanyalar ile birlikte oldukça f/p bir telefon. Rakiplerine nazaran bir çok özelliği ile öne çıkıyor. Almak en iyi seçenek olmayabilir belki ama gayet mantıklı. HONOR 200, HONOR 400'ün çıkmasıyla kesinlikle alınmaz bana göre.

Eğer HONOR 200 tasarım vs. olarak daha hoşunuza gidiyorsa alabilirsiniz. Ama ben hiç tavsiye etmem.

Tablet olarak HONOR Pad 9'a aynı fiyat bandında bir rakip bulamadım.

Son düzenleme:
Selamın aleyküm , huawei p30 pro kullanıyorum 5 yıldır, hb den sipariş verdim 400'ü acaba pişman olurmuyum, oyun felan oynamam, kamerasıyla da işim yok. Günlük işlemler de sıkıntı yaratır mı? YouTube banka uygulamaları gibi yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Selamın aleyküm , huawei p30 pro kullanmıyorum 5 yıldır, hb den sipariş verdim 400'ü acaba pişman olurmuyum, oyun felan oynamam, kamerasıyla da işim yok. Günlük işlemler de sıkıntı yaratır mı? YouTube banka uygulamaları gibi yeterli olur mu?
Aleyküm selam. Yeterli olur, sıkıntı çıkarmaz. Fiyat bandında gayet güzel telefondur.

Merhaba ben yeni telefon alacağım ve aklımda Honor 400 vardı ama baktım ki Honor 200 ile arasında aşırı bir fark da yok ve 30.000 TL toplam bütçem var. Lakin tablet de alacağım ve aklım çok takıldı. Acaba Honor 400 ve Honor Pad 9 mu almak mantıklı yoksa Honor 200 ve iPad 11. nesil mi?

Tableti ne için kullanacaksınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı