Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Şöyle diyeyim yani benim oynadığım en ağır oyun eFootball yani onu da günde en fazla 1-1, 5 saat oynarım onun dışında Clash Royale tarzı hafif oyunlar oynuyorum yani bir telefon benim için dengeli olmalı açıkçası kamerası işlemcisi oyun performansı pili bataryası dengeli olmalı bu kriterlere göre sizce Honor 400 mü POCO X6 Pro mu almalıyım?
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Şöyle diyeyim yani benim oynadığım en ağır oyun eFootball yani onu da günde en fazla 1-1, 5 saat oynarım onun dışında Clash Royale tarzı hafif oyunlar oynuyorum yani bir telefon benim için dengeli olmalı açıkçası kamerası işlemcisi oyun performansı pili bataryası dengeli olmalı bu kriterlere göre sizce Honor 400 mü POCO X6 Pro mu almalıyım?
Oyun odaklı değilseniz X6 Pro almaya gerek yok. Honor 400 kullanım şekliniz için gayet uygun, dengeli. Çok ağır bir oyun oynamıyormuşsunuz zaten. Oynadığınız oyunlar için yeterli performansı verecektir.
Hocam şu anda Hepsiburada'da 8/256 GB'lık versiyonu indirimde fakat aynı ürünün 12/256 GB'lık versiyonuna baktım vatanın sitesinden soru cevap kısmında bazıları 12 GB'lık versiyonunun daha iyileştirilmiş ekran kamera işlemci performansı daha iyileştirilmiş olduğunu yazmış bu doğru mu?
Hayır öyle bir şey yok aralarındaki tek fark RAM. RAM'in avantajı belki fotoğraf işleme ve yapay zeka kısmındadır diyeceğim ama arada çok fark olamaz. Diğer tüm teknik özellik ve bileşenler aynı.
Hayır öyle bir şey yok aralarındaki tek fark RAM. RAM'in avantajı belki fotoğraf işleme ve yapay zeka kısmındadır diyeceğim ama arada çok fark olamaz. Diğer tüm teknik özellik ve bileşenler aynı.
O yorumu yapan arkadaş çokta bilgili değilmiş. Turbo diye bir tabir yok zaten bu telefonda. 2. olarak şirket çalışanı o yüzden teknik konuda hakim olamaması da normal çalışanlar bu daha iyi demiş olabilir takmayın kafaya. 8 GB olan sürümü kardeşimde var ve çok hızlı arayüzü da baya akıcı.