Honor 400 vs POCO X7 Pro

Bütçe
22000
X3 Pro'ya özel bir durumdu aslında diğer X serisi modellerde çok bariz bir şebeke sorunu yok ben olsam X7 Pro yerine düz F6 alır geçerdim.
Aralarında nasıl farklar var? Çok fiyat farkı yok ama performans kısmını merak ediyorum.

X3 Pro'ya özel bir durumdu aslında diğer X serisi modellerde çok bariz bir şebeke sorunu yok ben olsam X7 Pro yerine düz F6 alır geçerdim.

X7 Pro daha mantıklı değil mi bilmiyorum güçlü telefonda Custom ROM ugraşırım diyorsa konu sahibi öyle alınır.

X7 Pro daha mantıklı değil mi bilmiyorum güçlü telefonda Custom ROM ugraşırım diyorsa konu sahibi öyle alınır.
Yıllardır Note 6 Pro kullanıyor doğrusu. ROM kurmasının bile lüzmü yok aslında, Xiaomi'nin sağlam bir sürümü ile noktayı koysa yıllarca güncelleme olmadan da kullanabilir.
MIUI 12 ve MIUI 14'ü eskidiği zaman kullandığımdan rahat diyebiliyorum.

Vallahi hocam X7 Pro oyun performansında daha iyi olsa da POCO F6 Single Core yani arayüz kullaniminda daha az ısınır ve daha verimli olur extra olarak daha iyi kamera daha az kronik bir de Qualcomm stability diye bir gerçek var.

Vallahi hocam X7 Pro oyun performansında daha iyi olsa da POCO F6 Single Core yani arayüz kullaniminda daha az ısınır ve daha verimli olur extra olarak daha iyi kamera daha az kronik bir de Qualcomm stability diye bir gerçek var.

Orası öyle de konu sahibine bağlı tamamen sadece ben yeni diye X7 Pro öneriyorum yoksa boş telefon değil F6.

Redmi Note 9S cihazımda 1 ay kadar global ROM'dan Çin romuma geçiş yapmıştım cihaz Custom ROM kurulu gibi akıcılık sağlıyordu Huawei gibi ambargo yememek için global cihazlarda yazılımı kasıtlı olarak sisirdigini düşünüyorum.

Custom ROM çok duydum ama hiç araştırmadım ve yapmadım açıkçası. Bu yüzden çekiniyorum. Ben tak çalıştır kıvamında direkt kutudan çıkarıp kullanmaya başlamak istiyorum. Dediğim gibi yapacağım tek şey Instagram'da Reels izleyip oyun oynamak olur telefonda. Çok fotoğraf çeken birisi değilim ve eksikliğini de hiç hissetmedim bugüne kadar. Honor 400 genel kullanımda daha iyi diyorlardı ama bilemiyorum. X7 Pro'ya daha yakınım bir tık şu an.

Bende öyle düsünüyorum Çin'deki HyperOS 2 ile global HyperOS 2 arasında bayağı fark gibi en azından gördügüm videolarda Çin ROM'unda global servisler olmadığı için daha hızlı geliyor aslında.

X7 Pro öneririm kamerayı kullanmıyorsanız. Yazılımı HyperOS 2 ile kötü değil. Yakın zamanda da HyperOS 3 gelecek. Bende günlük kullanım için X6 Pro kullanıyorum. X7 Honor 400'den ekstra 1 yıl güvenlik güncellemesi var.

X7 Pro'ya daha yakınım şu anlık. Dediğim gibi oyun dışında yaptığım çok bir şey yok ya telefonda. Daha iyi bir muadiline bakıyorum ama yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…