Honor 400 vs POCO X7 Pro

Bütçe
22000
X7 Pro'ya daha yakınım şu anlık. Dediğim gibi oyun dışında yaptığım çok bir şey yok ya telefonda. Daha iyi bir muadiline bakıyorum ama yok gibi.

iPhone 17 promax kullanıyorum ama oyunlarımı X7 Pro da oynamaya devam ediyorum iki cihazım var oyunlar X7 de yüklü Xiaomi'nin yazılımı kötü doğru ama taş gibi telefon yapıyolar gerek pil gerek ısınma konusunda yüksek grafikli oyunlarda saatlerce zorlamadığın sürece hiçbir şey olmaz. 17 promax bile ısınıyor ama şarjı X7 kadar hızlı dolmuyor Android'in gözünü seveyim.

Iphone serisine hep ön yargılıydım ve öyle olmaya devam edeceğim ya
Mobilde çok oyun oynayan birisi değilim ama oyun dışında da yaptığım bir şey yok o yüzden X7'ye elim gidiyor ama şebeke sorunu ve Honor 400'ün cazibesi de çok kararsız bıraktı beni. En son yazı turaya gideceğim sanırım

Çok kolpa sıkıyorsun gibi geldi kanka 17 Pro Max X7 Pro'dan daha az ısınıyor hele ki X7 Pro'nun tek iyi olduğu konu şarj bunları nasıl kıyaslayabiliyorsun anlamıyorum 17pmnin işlemcisi bile X7 Pro'nun 3 katı.

Tanıdığım gibi sırf Mobile Legends oynamak için şahsen çok gereksiz görüyorum. Poco F6 alın illa GPU gücü istiyorsanız bence. 8s Gen 3'te gayet güçlü ki... Honor 400'ün 7 Gen 3'ü bile dediğiniz oyunları iyi çalıştırıyor. Benim gibi telefona GTA 5 indirmeye çalışacak olsanız gene anlaşılır olurdu bence.

Yada bütçeyi arttırıp Poco F7 alın.

Herkesin ısınma şikayeti varken sizin olmaması ilginç, doğrusu oynadığınız oyunlarda oyun sayılmaz. Tabi ısı dağıtımı konusunda iPhone kötü ama X7 Pro sabukalı.

O mesajdan sonra Honor 400'e karar kıldım ya zaten. F7 için de bütçeyi arttırmaya çalışacağım ama sonunda yine H400 alacağım sanırım.

O mesajdan sonra Honor 400'e karar kıldım ya zaten. F7 için de bütçeyi arttırmaya çalışacağım ama sonunda yine H400 alacağım sanırım.
Vatan veya Teknosa gibi yerlerde fiziksel olarak inceleyip, hatta oyun indirip deneyebilirsiniz doğrusu. Hepsiburada satıcısından alırsanızda 2 hafta iade müddetiniz oluyor.
Emin olmak için işinize yararlar.

Şahsen pil dışında bir şikayetim yok. Pil konusunda güncelleme gelmesini umuyorum.

Pil benim için çok dert değil ya. Zaten çok dışarıda olan birisi değilim.
Deneme imkanım da yok maalesef.
POCO X7 Pro tabii ki. Alabilirsen POCO F7.
X7 Pro'nun oyun dışında sunduğu bir şey yok maalesef fazla. F7 için de konuşmam gerek ailemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…